Virgil Abloh heeft zojuist de volgende gebroken witte X Nike Sneaker

onthuld terwijl hij buiten de witte X Nike’s “The Ten” is gebroken; De verzameling is officieel voorbij, hun partnerschap is verre van. Een paar dagen geleden plaagde Virgil Abloh zijn volgende Swoosh -sneaker in Coachella, en het is op zijn zachtst gezegd vrij duidelijk!

Een silhouet dat we eerst op de hoogte waren van de weg in het track van de gebroken witte ‘track & Field ‘Spring Summer 2019 Runway Show, The Mysterious Crep is geschilderd in een volledig zwarte make-up met neon roze accenten die overal zijn.

Reflecterende swooshes, merkveter en een donkergroene ritsje geven de schoen een look die is gemaakt om koppen te draaien, en een rubberen enige eenheid met overdreven tractiegrepen betalen hulde aan schoenen met een baan. Nike Swooshes baant zich een weg naar de teenbox, tong en hiel, waardoor het ontwerp af wordt afgerond.

In tegenstelling tot alles wat we eerder hebben gezien, is er op dit moment vrijwel niets anders bekend over deze gebroken witte X Nike-sneaker, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Wat denk je er van? Grijg je een paar? Laat het ons weten, en terwijl u hier bent, bekijk de volledige Nike Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *