De Tom Sachs X Nike Mars Lawn brengt binnenkort voor jongeren uit voor jongeren

door middel van Nike
Niet alleen is 2019 een gek jaar geweest voor gympen voor volwassenen, het is ook absoluut schandalig geweest op de afdeling jongeren. Van Nike tot Yeezy, het lijkt erop dat elke keer dat er een hoge warme schoen valt, het zal zijn gegaan met kleinere maten voor de bitjes, en dat is precies wat er gebeurt met de Tom Sachs X Nike Mars Yard.

Afbeelding door middel van Nike
Het is zo eenvoudig om de Mars Lawn 2.0 en Mars Lawn over de Young Child -behandeling te geven. Elk detail wordt met name gemaakt voor kleine voeten. Dit resulteert in een ton klittenbandbandjes, grote trekkers aan de tong en hiel, evenals veelzijdige zolen die geschikt zijn voor groeiende voeten.

“Bottom line, mijn zoon, persoon Louis Armstrong Sachs, zit nu in het sculptuurteam,” beschrijft Tom Sachs. “Hij is een cruciaal onderdeel van het team en hij heeft zijn Franse werks kok, zijn 10 kogels onesie en nu, Hij heeft zijn Mars -werven. ‘

Afbeelding door middel van Nike
Als je de collectie van je kind wilt beginnen op de ideale voet of je wilt gewoon een hoge warme sleutelhanger, de Tom Sachs X Nike Mars Lawn en Tom Sachs X Nike Mars Lawn Overshoe verschijnen op 9 oktober. Zorg ervoor dat je opgesloten bent bij de enige verkoper als je wilt gaan, en we houden je zoveel als datum zodra er veel meer release -informatie binnenkomt!

Afbeelding door middel van Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *