De minuut details bij het maken van aangepaste pakken

handgemaakte aangepaste pakken zijn voor het werkelijk stijlvolle en volle persoon. Het is geen geheim dat het uren duurt om precies de hand te knippen en zorgvuldig een compleet pak te steken. Maar heb je je ooit afgevraagd over de minuten die nodig zijn om het pak te voltooien?

Na het bepalen van welke doek of stof het beste werkt, zorgt het voor drie kleine details om het pak te voltooien kan vervelend zijn, maar net zo belangrijk om te zorgen voor een onberispelijk pak van start tot einde.

1. Voeringen – Pakvoering zijn belangrijk om structuur en laken naar het pak toe te voegen. Voeringen zijn meestal gemaakt van diervezels of combinatie van wol of katoenmengsels. De beste voering, vooral voor pakken en jassen is paardenhaar dat wordt beschouwd voor de flexibiliteit en kracht om de oorspronkelijke vorm van het pak te waarborgen.

2. Knoppen – een op maat gemaakte pak is onvolledig zonder de knoppen. Maar niet alleen elke knop, de stierhoorn wordt gewaardeerd voor de kwaliteit, duurzaamheid en fijne textuur. Je kunt simpelweg niet genoegen nemen met iets middelvrouw wanneer een goede investering op de lijn staat. Dat gezegd hebbende, als het gaat om het samenstellen van je pak, plastic knoppen gewoon niet snijden.

3. Stitching – Het ware teken van een handgemaakt pak is duidelijk in de stiksels, zij het niet helemaal onberispelijk als die van een machinestitsen. Dit kan worden gezien in de onvolmaakte stiksels op de werkknopjes van het pak en langs de zoomlijn van de broek. Dit is een van de vele redenen waarom op maat gemaakte is zeer gewaardeerde, handgemaakte kwaliteit vereist grote vaardigheid van een Master Tailor die grote pijnen en lange uren kost om het pak te voltooien.

Dus waarom heb je een pak nodig? Maar niet alleen een pak. Maak het een op maat gemaakte pak die goed past, want het is gemaakt voor u om uw persoonlijke stijl aan te vullen. Als het gaat om stof, stijl, details en afwerking, kunt u er zeker van zijn dat het echt uniek is voor de heer die het draagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *