Gebruik deze code om 20% te besparen op het volledige Sneak Defender -bereik!

Hier bij de enige leverancier kunnen we Sneak Defender niet genoeg aanbevelen. Een merk wiens belangrijkste doel is om je meest huidige pick-ups zo fris mogelijk te houden, als je ze niet hebt geprobeerd, dan heb je niet lang een excuus, omdat je nu 20% korting kunt nemen met de code met de code Earlyfriday !

Met inbegrip van de twee van hun veel populaire producten, zijn beide accessoires keer op keer bewezen om uw schoenen zo DS zo DS te houden. De vouwverdediger voorkomt dat elke vorm van vouw zich langs de teenbox vormt, met name gunstig voor die premium lederen pannenkoeken zoals Air Force 1s en Air Jordan 1s.

Int’l verzending

Koop nu

De vuilverdediger daarentegen wordt gemaakt om elk vuil weg te vegen dat zich op de bovenste of tussenzool kan verzamelen. Aangekomen in een roedel van twaalf, is elk ook zeer subtiel gefagranceerd, zodat ze zo goed ruiken als nieuw.

Dus waar wacht je op? Gebruik de code EarlyFriday om 20% korting te nemen op het hele sneak -verdediger -bereik Ideaal nu! Je bent het beste echter snel, want deze mega -aanbieding zal er nog niet veel langer zijn!

Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *