De Yeezy DSRT BT wordt vrijgegeven in drie aardse tonen

met de natte en winderige maanden die in het snel komen, Adidas heeft uw rug in de afdeling van het schoeisel met het gloednieuwe Yeezy DSRT BT. Volledig vernieuwd vanaf de grond, de robuuste schoen is verkrijgbaar in de favoriete kleur van Kanye West, waaronder ‘zout’, ‘rock’ en ‘olie’.

Beschreven door talloze sneakerheads als een hoge topversie van de Yeezy 500, zouden we zeggen dat dit een vrij nauwkeurige beschrijving is. Met dezelfde verschillende uitstraling is de DSRT BT zeer duidelijk geïnspireerd door laarzen die worden gebruikt in het leger. Gemaakt van leer, suède en nubuck, een ton gaas is ook in de mix gegooid voor de hoogste ademhalingervaring.

Hieronder vindt u extra dikke midders voor comfort die letterlijk is gebracht naar nieuwe hoogten. Deze zijn gekoppeld aan de buitenzolen van de robuuste loopvlak voor een ongelooflijk aantal tractie bij elke stap, waardoor deze ideaal zijn voor elk oppervlak dat u dit seizoen naar hen gooit.

Gepland om op zaterdag 14 september te geven, op 14.00 uur bij ADIDAS VK, is de Yeezy DSRT BT A MOET COP voor de saaie en drizzly dagen vooruit. Verkrijgbaar in het volledige gezinsformaat, aarzel niet om deze laarzen aan uw collectie toe te voegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *