Ronnie Fieg plaagt de Kith X Nike Air Force 1

Ronnie Fieg is waarschijnlijk de drukste man in het spel. Ideaal na het onthullen van een partnerschap met Disney en Converse, is de Amerikaanse modeontwerper nu naar Instagram gegaan om de Kith X Nike Air Force 1 te plagen, en het is iets van schoonheid.

Geschilderd in het klassieke ‘Triple White’ -palet, Fieg’s AF1 met behulp van luxe. Van de weelderige gouden kanten ideeën en deubré tot de kleine groene swoosh langs de zijkant, elk detail schreeuwt premium kwaliteit. Perforaties sieren de teenbox voor de vintage sfeer die ons allemaal kennen en liefhebben, en de laterale en mediale swoosh bestaat uit een reeks kith -box -logo’s, allemaal op elkaar gestapeld voor een eenvoudige maar opvallende look die is Zeker om hoofden te draaien.

Vrijwel niets anders wordt op dit moment begrepen over de Kith X Nike Air Force 1, maar een ding dat zeker is, is dat deze in een hartslag zullen uitverkocht zijn. Als je aan dit paar denkt, zorg er dan voor dat je je ogen openhoudt aan de enige verkoper en we laten het je weten zodra een officiële releasedatum is aangekondigd. Zou dit Ronnie’s beste Sneaker -collab al kunnen zijn? Het is misschien wel!

vals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *