Pusha T heeft net zijn volgende adidas Originals Collaboration

Long Three Three Stripes -medewerker Pusha T onthuld, heeft zojuist zijn volgende Adidas Originals Sneaker -samenwerking onthuld – en het is geen EQT. Met het opnemen van de gloednieuwe Ozweego hebben we deze eigenlijk op de voeten van de Good Music President gezien tijdens Paris Fashion Week, maar hij heeft ze nu officieel bevestigd!

Aangekomen in een volledig witte kleur, is de raar genaamd ‘Nose Candy Mandy’ duidelijk geïnspireerd door cocaïne. Gemaakt van een combinatie van premium suede en ademende gaas voor de allerhoogste slijtage van het hele jaar, een agressief gestileerde adiprene middenzool is hieronder in een schone crèmekleurige tint. Een zwarte buitenzool voegt vervolgens een schril contrast toe aan het schone bovenste, waardoor het ontwerp wordt afgerond.

Op dit moment is er vrijwel niets anders bekend over de pusha t x adidas ozweego, maar King Push heeft deze bijtonen met de tekst: “Zie je deze zomer …”, dus het is veilig om aan te nemen dat deze de komende maanden zullen dalen . Wat vind je van deze dikke crim? Ga je aan het hangen? Laat het ons weten en bekijk de volledige Adidas Sneaker Range!

Afbeeldingen via kingpush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *