Moeder van de bruid: 6 manieren om je best te kijken voor de grote dag

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Als de moeder van de bruid (of bruidegom) is genoeg om de meest gezegende vrouwen in een koud zweet te breken. Je hebt waarschijnlijk niet gekwetst over één outfit gezien dat je eigen trouwdag. Toch is het een mijlpaalmoment in het leven van een vrouw wanneer ze haar best moet en voelt.

Hoewel het misschien de grote dag van de bruid is, is het ook een aanzienlijk moment voor de moeder – de tweede meest fantastische vrouw daar. Volg onze toptips om de dag in stijl te navigeren en zorg ervoor dat u hoofden omdraait voor alle ideale redenen.

Het draait allemaal om de pasvorm

Een geweldige fitting outfit kan ervoor zorgen dat je slanker en groter ziet, dus onderschat niet de waarde van het hebben van off-the-rack stukken gewijzigd om aan je lichaam te passen.

Als u top (of onder) zwaar bent, gaat u voor scheidingen om u meer controle over de pasvorm te geven. A-line skatervormen skim het lichaam, markeren de taille en vermomde grote heupen.

In geval van twijfel zijn tuniekvormen universeel vleiend – gewoon team met hakken om uit de frumpy zone te blijven. en onthoud de twee gouden regels; Ga nooit te strak en ga nooit te kort.

Ken je kleuren

Hoewel u mogelijk in het thema wilt houden met het kleurenschema van de bruid, wist u welke tinten uw teint passen bij de mogelijkheid om opties te verkleinen.

Houd verschillende tinten van stof tegen je huid om te zien wat het beste uitziet tegen je huidtint. Als u de neiging hebt om doorgespoeld te worden, blijf dan opruimen van rode, roze en koralen die het probleem alleen zullen verergeren. Probeer in plaats daarvan zachte pastel tinten blauw en groen dat een koelgloed geven.

Jurk van binnenuit

Neem je keu uit Franse fashionista’s en jurk van binnenuit. Geweldig fitting ondergoed kan ponden van u nemen en u een SLEKER-silhouet geven.

Als je buik je probleemgebied is, helpt de bedieningsbroek om knobbels en hobbels te maken. Een goed passende BH kan ook helpen om ook de illusie van een slankere taille te creëren.

Na 40 borsten veranderen van vorm, dus ga voor een fitting voor de bruiloft om ervoor te zorgen dat je de juiste maat draagt ​​- nadat een duizelingwekkende 80 procent van de vrouwen de verkeerde maat ba draagt ​​die kan leiden tot rugpijn en slechte houding.

Denk aan balans

Vetgedrukte prints kunnen er fris en vleiend uitzien voor de lente en zomer bruiloften. Hoewel veel vrouwen prints kunnen betreffen, is het gemakkelijk om ze te dragen (zonder dat ze je dragen) wanneer je poort met gewone stukken.

Team Mooie prints met een effen jack, Pashmina en accessoires om je uiterlijk in balans te brengen. Een op maat gemaakte jasje zal ook structuur toevoegen aan floaty jurken en broek. Als je je armen haat, maar je geen jas wilt dragen, tonen lange kantenmouwen een hint van de huid, maar zullen je je nog steeds bewaren.

Experimenteer met hoeden

Hoeden zijn zeker een manier om een ​​ernstige dosis glamour toe te voegen aan elke moeder van de bruiduitrusting. Niet bang om te experimenteren met verschillende grootte hoeden zijn. Als een algemene regel; hoe groter de hoed, de een veel meer glamoureuze outfit voelt. Tovenaars zijn een geweldig alternatief als je een gevoel van een hoed kan teveel zijn voor een minder formele bruiloft.

Pronk met Uw Beste Bits

Terwijl veel vrouwen kunnen raken verslaafd aan de lange floaty rokken als ze ouder worden, hebben ze de neiging gedateerd en frumpy om naar te kijken. omhels je benen en enkels met een veel meer op maat gesneden knielange stijl. De chique vorm zorgt ervoor dat u jeugdige, maar nog steeds elegant uitzien. Vermijd enkel-strap schoenen die kan maken benen er korter en gaan voor een naakt of bleke pomp die helpt om de benen te verlengen.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *