Cool & Classy DIY Halloween-kostuums

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

In mijn boek is Halloween een van de beste feestdagen. Het heeft iets voor iedereen – hou je van kostuums? Ben je geobsedeerd door snoep? Of misschien hou je van de kunsten: pompoensnijwerk en de uitdaging van DIY Halloween-kostuums. Wat je jam ook is, Halloween is gewoon leuk.

Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Mijn favoriete aspect van Halloween is dat ik dress-up kan spelen, hoe oud ik ook krijg. En de enige verandering die ik heb gemaakt -From Young Girl to College Student to Young Woman – is dat ik niet langer geïnteresseerd ben in een “Scantily Clad”, alles.

Dit beperkt ongetwijfeld opslag-gekochte opties, gezien het feit dat alles er voor jonge vrouwen is, goed, onthullend aan de ene kant, en absoluut saai en cliche aan de andere kant. Dus in de afgelopen jaren heb ik mezelf gevonden op de jacht op feestelijke en stijlvolle DIY Halloween-kostuums – en deze herfst dacht ik dat ik zou delen.

Hier zijn 9 Halloween-kostuums die cool en slim zijn zonder duur of sletterig te zijn!

9 coole ideeën voor stijlvolle DIY Halloween-kostuums

1. ROSIE DE RIVETER

Bron: Shutterstock

In het begin weet je misschien niet wie ze is, maar oh, dat doe je. Ze is de buff chick in een hoog getailleerd Denim Tee Shirt met de mouwen opgerold en een rode polka-gestippelde bandana gewikkeld rond haar hoofd. Heb ik meer nodig? Als je een sjaal en een knop-upshirt hebt, is dit kostuum het gemakkelijkst.

2. Bankrover

Leuke solo of voor een groepsthema, een overvaller worden is geen zweet. Don een gestreept tee, plus zwarte legging, handschoenen, sluipt en muts. Snijd vervolgens twee eyeholes in een zwarte bandana en wikkel het om je gezicht. Pak een canvas-tas op en gebruik een sharpie om het klassieke $$ embleem erop toe te voegen. BAM. Net zo, je bent een bankovervaller.

3. Kleine rode berijdende kap

Een rok, een Sweatshirt met rode hoodie en een rieten mand is alles wat je nodig hebt voor deze. Het onderhouden van de capuchon is de sleutel!

4. Schiet van ster

Ga naar Target en krijg een gele, witte of grijze maxi-jurk. De bodem versnipperen. Paint Silver begint op je wangen en maak een “Star Headband” van karton, glitter en zilverpapier van je lokale ambachtelijke winkel. Als je Punny wilt worden, draag dan een klein plastic pistool. snap je? “vallende ster”!

5. Top chef-kok

Een andere woordspeling maar gemakkelijk te doen! Draag een witte knop-up T-shirt (maak het groot – steel je BF’s), een chef-kok hoed uit een kostuumwinkel en een speelgoed top van een lokale drogisterij. Teken knoppen met dubbele breasted aan elke kant (OK, of krijg zwarte stickers van een stationaire winkel) voor de klassieke wit-jas-look.

6. VLAPPER

Deze retro-look is gemakkelijk om samen te stellen en zal ook tikken op je kunst- en ambachtenvaardigheden.

Pak een gebruikte klep van de flapperstijl van Poshmark voor $ 20.
Ga dan naar Michael’s of een andere ambachtelijke winkel en haal jezelf een paar strengen plastic parels, wat strass-uitziende kralen en een paar zwarte veren. Als je een sigarettenhouder (of iets dat eruit ziet) te vinden, grijp je dat ook.
Lijm de steentjes en veren naar een zwarte hoofdband.

Zet de jurk, bejeweled en gevederde hoofdband, parels en een paar pompen en je bent klaar voor elk feest.

Deze laatste drie berichten werden ons ingediend door budget fashionista lezers:

7. Freudian Slip

Last Halloween, ik zag een vrouw een slip met woorden als “id”, “ego”, “Oedipal” draagt, enz. Geschreven. Het was een Freudiaanse slip en ik dacht dat het zo slim was en zeker niet duur was, en het keek niet alsof ze in haar ondergoed was.

Alles wat je nodig hebt is een bescheiden slip, een paar sharpies en een groot handschrift!

8. Silver Screen-actrice

Neem je sexy zwarte jurk, schilder de huid die erin zou laten zien zilver (zilverkleurige hairspray werkt geweldig), spuit je haar zwart en draag alleen zwart-witaccessoires. Absoluut opvallen in een menigte, terwijl je nog steeds fantastisch kijkt!

~ van Evil Diva

9. Smurfette en Gargamelle

Vorig jaar waren mijn partner en ik het “Budget” Smurfette en Gargamelle. Ik droeg een effen witte jurk (Job Lot of Nurse Store $ 3) en droeg er een blauwe coltrui en blauwe panty eronder. Toen sneed ik een mouw van een oude witte turtleneck, vastgebonden het uiteinde gevuld met toiletpapier en het was mijn hoed.

Ik schilderde mijn gezicht blauw en het enige dure ding was de blonde pruik, omdat ik donker haar heb. Mijn Beau droeg een lange zwarte jurk, legde rode voetbalsokken over zijn sneakers, kreeg een kat gevuld dier en een net en hij was goed om te gaan!

~ Van Kate

Heb je je eigen stijlvolle DIY Halloween-kostuums gemaakt? Deel uw beste ideeën in de opmerkingen!

(Opmerking van de redactie: 7/2017 bijgewerkt)Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *