8 Zeer stijlvolle bodysuit-outfits om

te proberen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Ik weet niet precies wie Bodysuits terug heeft gebracht van de jaren ’90, maar ik wil ze bedanken. Deze trend-gedraaid-nietje is sexy, verfijnde en zeer veelzijdige – een stuk dat voor zowel dag als nachtziet kan worden gestyled. Terwijl deze uit één stuk, vormpassende kledingstukken zo populair zijn, uitzoeken hoe je je kunt dragen, kan je ontmoedigend zijn.

Als je vastzit met die schattige bodysuit, lees dan verder. Ik heb acht bodysuit outfits klaar om te proberen!

Onze fav bodysuit outfits

1. Bodysuit en jeans

Bron

Voor een alledaagse casual look, houd het gemakkelijk als Kylie Jenner met een neutraal gekleurde bodysuit met klassieke blauwe jeans. Terwijl een paar comfy-sneakers in een snuifje zal doen, kun je deze look ook aankleden met een paar chique laarzen of hakken.

2. Bodysuit en denim rok

Bron

Geniet van het warmere weer met een lichtgewicht spaghetti-riem bodysuit in een afslankende zwarte kleur. Koppel het met een denimrok en voeg een paar sierlijke accessoires toe, zoals een enkelarmband. Een paar oversized zonnebril en bijpassende handtas voltooit deze look.

3. Bodysuit met jas

Bron

Bodysuits werken ook in koeler weer. Gooi eenvoudig een stijlvolle jas boven in een kleur die aanvult bij uw rechtszaak. Voor een dressier-look, schakel je je spijkerbroek uit voor een paar witte denim en schuif op enkele strappy sandalen.

4. Bodysuit met een patroonbodem

Bron

Terwijl de meeste bodysuits schoon, gemakkelijke lijnen hebben, hebben anderen veel meer elegante verfraaiingen zoals gewaagde belleves of een off-the-schouder gesneden. Dit type bodysuitparen perfect met een patroonbodem, zoals een vloeiende florale rok of jeggings.

5. Bodysuit met korte broek

Bron

Draag een strak halter-stijl bodysuit met een paar korte broeken wanneer het weer warmt. Een riem in dezelfde kleur terwijl je top samen de blik trekt. Houd alles aan de informele kant door een paar witte tennisschoenen te spelen of te kleden met het maken van laarsjes.

6. Bodysuit met harembroek

Bron

Dit veelzijdige Outfit-idee is ideaal voor het kantoor of een dagje uit de stad. Draag een frisse witte bodysuit met een paar taille high-taille Harem Chiffon Pants. Dit ensemble ziet er elegant uit wanneer ze wordt gedragen met een paar zwarte of naakte hakken.

7. Bodysuit met trackpak

Bron

Atletische trackpakken zijn on-trend en kunnen gemakkelijk met bodysuits worden gedragen. Als je je een huid hebt, bereik je een hip-exposy bodysuit.

8. Bodysuit met kokerrok

Bron

Spice up your werkplek garderobe met een neutrale bodysuit die kan gedragen worden met een-office goedgekeurd kokerrok. voeg een paar statement accessoires zoals een armband en de koppeling en draag een paar peep-toe pumps.

Als je denkt dat je kunt niet trek de bodysuit, denk opnieuw. Deze veelzijdige stukje krijgt hoge punten voor stijl, comfort en gemak. Ook lagen goed, dus je kunt het hele jaar door te dragen. Ten slotte, en misschien nog belangrijker, zijn bodysuits vleiend! Als u nog geen account hebt, maak er een punt om je vaardigheden te testen bij het stylen van deze leuke bodysuit outfits.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *