The Costco Trouwjurk: Kun je het doen?

Deel

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Laat me dit geven door het record recht te zetten: ik hou van Costco.

Als een petite Frugalista met grootouders die door oorlog en armoede en ouders leefden die Ziploc-tassen herleven, was Costco mijn Foray in het Amerikaanse consumentisme en budgethoppen. Veel van mijn jeugd werd doorgebracht door de gastvrije gangpaden van het magazijn, waardoor mezelf helpt bij verrukkelijke voedselmonsters en uitbreiding van mijn Nerdy Book-collectie in de Costco Book-sectie. Waar anders kun je een ganformous box van playtex-tampons kopen, een feestplateau van California Rolls, Rolex horloges en doodskisten allemaal op één plek? (Ja, ik heb alle bovengenoemde … nou, minus de Rolex en de kist gekocht.)

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Natuurlijk vertrouwen tal van mensen op Costco voor supergrote pindakaaskruiken en schoonmaakbenodigdheden, maar ik heb gekeken naar Costco voor kleding, sieraden en andere mode-items die er niet noodzakelijk aan Kostco wenden. Dus, terwijl ik geruchten had gehoord dat Costco Trouwjurken verkocht, was ik verbaasd om een ​​trouwjurk te zien op het display bij mijn lokale Costco.

Begrijp me niet verkeerd. Er was niets mis met de jurk. In feite was het vrij mooi. Toch is er iets met het zien van een mooie trouwjurk tegen een Tawdry Red-gordijn naast mensen die toiletreinigingsbenodigdheden retourneren die me gaf, “geen freaking way.”

Ik krijg de hele tijd kleding bij Costco, Thrift-winkels, No-Name-winkels, enz. En in het algemeen ben ik onverschillig voor labels en ontwerpers zolang ik leuk vind wat ik zie. Toch is er iets over het krijgen van mijn trouwjurk bij Costco die me uitschakelt, en ik kan er niet helemaal in zijn. Ik bedoel, net als Designer Capsule-collecties die tegenwoordig oh So-Vogue zijn, is Costco’s Bridal Line “Designer”, en het is niet alsof de jurken een scharlaken “c” hebben geschreven over het lijfje.

Zou je je trouwjurk kopen bij Costco?

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *