De Nike Air Fear of God 1 Surfaces in Three Vibrant Colourways

Vorige week onthulde Jerry Lorenzo officieel de angst voor God X Nike -collectie. Onder deze samenwerking omvatte de gloednieuwe Nike Air Fear of God 1 Silhouette, en het lijkt erop dat het in meer kleuren zal vallen!

Ingesteld om te debuteren in ‘Black’ en ‘White’, met een gewaagde gele versie ingesteld op een ‘vrienden & Familie ‘exclusief, volgens Sneaker Insider @py_rates, zal de felbegeerde basketbalschoen ook uitbrengen in’ Orange Pulse ‘,’ Frosted Spruce ‘en’ Sail ‘.

Met een dikke tussenzool en een semi-doordreven stuk langs de hiel, is een hoogtepunt van de schoen het gekke vetersysteem dat een driehoek vormt op de voorvoet, wat een vrij zeldzaam gezicht op zich is, terwijl de branding van de “Air Fear of God” volgde Bij het serienummer van de schoen verschijnt ook.

De nieuwe Nike Air Fear of God 1 Colourways zijn gepland om ergens in de lente/zomer 2019 uit te brengen, dus zorg ervoor dat je je ogen openhoudt voor meer details wanneer deze zich ontwikkelt! In gerelateerd nieuws, kijk te voet naar de Nike Air Fear of God 1!

Als je erover denkt om wat gloednieuwe Nike Heat te hanteren, bekijk dan de nieuwste hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *