10 nieuw-in trainers en exclusieve restocks om niet te missen bij Foot Locker UK

Het is moeilijk te geloven dat de volgende 10 trainers nog steeds op voorraad zijn op Foot Locker UK. Van Nike-trainers van Sole-Swapt tot een gloednieuwe hardloper van Adidas, deze kunnen niet worden gemist!

Neem hieronder een kijkje en laat ons de nieuwe aankomst van uw voorkeur weten of in de reacties opnieuw in de reacties. Houd het anders vergrendeld aan @theSolerestocks voor veel meer updates over de meest recente en beste in exclusieve schoenen.

Nike Tuned 1/ Air Max 97 Gray Black | net geland op voetkast uk

Nog een ongelooflijke zool-swap die twee klassieke trainers samenbrengt. Deze kleurway is exclusief voor Foot Locker UK, waardoor het des te veel unieker maakt. Zachte suede functies evenals een premium leer. Het werkt op de een of andere manier mooi boven de tussenzool van de Nike TN.

Nike Vapormax 2.0 Gray Black | net geland op voetkast uk

Gezien het feit dat veel van de vorige Vapormax -kleuren om een ​​donkere schaduw te sporten snel uitverkocht zijn, wil je snel handelen op deze nieuwste weergave. Een heimelijk primeknit-bovenwerk wordt mooi gecomplimenteerd door een verduisterde vapormax-eenheid onder de voet. Als top van straatschoenen gaat er niets boven een vapormax.

Adidas Ultra vergroten gouden medaille | Aanvaard bij voetkast uk

De terugkeer van deze Olympisch geïnspireerde ultrastijging bleef niet onopgemerkt door zowel sneakerheads als verzamelaars. Het is nauwelijks onverwacht dat ze vorige week meteen uit zijn uitverkocht, maar gelukkig kun je nogmaals een groot aantal bijvallen. Het is het glinsterende gouden hielpaneel en OG Primeknit-construct dat deze kleur zo gewild maakt.

Nike Tuned 1 Orange | net geland op voetkast uk

Levendig en opvallend maar toch met de houding van dit gerenommeerde straatsilhouet, de afgestemde 1 sinaasappel is een must-cop voor de winterseizoenmaanden. Alles blijft trouw aan de OG Best Down to the Flamin ‘Outer Shell en die gerenommeerde Nike TN -branding.

Nike Air Force 1 Black Gum | net geland op voetkast uk

Net als het beroemde exclusieve van Travis Scott, heeft deze Air Force 1 een slijtvast canvas-bovenwerk. Kies uit verschillende kleuren, allemaal om op een dikke kauwgom buitenzool te zitten. Deze volledig zwarte weergave is zeker de meest populaire en waarschijnlijk de eerste die uitverkocht is – slaap niet.

Nike Tuned 1/ Air Max 97 Triple Black | Aanvaard bij voetkast uk

Een waanzinnig populaire stijl en niet voor niets gezien dit is alleen uitsluitend beschikbaar op Foot Locker. Deze opvallende transplantatie is niet gemist door een Air Max 97 -bovenste boven de tussenzool van een afgestemde 1 te fuseren. Maten zijn nu terug maar niet lang!

Adidas TRESC Run | net geland op voetkast uk

Een volledig gloednieuwe stijl voor FW18 en een die gegarandeerd aandacht krijgt, vooral met Boostheads. Dit trendy silhouet brengt de geïnterflude loopstijl uit de jaren 70 met het eigentijdse comfort van een toename tussenzool. Dynamische kleuren en uitgesneden vormen zijn nog een subtiele knipoog naar de old-school. Zou dit de meest onderschatte schoen van de winter kunnen zijn?!

Adidas Continental 80 Triple Black | net geland op voetkast uk

Er gaat niets boven de vintage en retro -aantrekkingskracht van de Adidas Continental. Deze schoen is praktisch identiek aan Kanye’s Yeezy PowerPhase, maar je hoeft geen buitensporige resell prijzen te betalen. In feite is het een van de meest betaalbare pannenkoeken van Adidas en een tijdloze toevoeging aan elke sneakerheads garderobe!

Converse x Tyler Artist Series | net geland op voetkast uk

Een ander exclusief voor Foot Locker, deze collectie van Tyler De ontwikkelaar kiest voor een speels ontwerp in zowel de Chuck Taylor als One Star. Bekijk hier de hele collectie.

Nike Tuned 1 Air Max 97 Black | net geland op voetkast uk

Enkele weken na de lancering van dat afgestemde 1/ Air Max 97 Triple Black komt een andere heimelijke kleur die er praktisch identiek uitziet – maar er is een verschil. Deze nieuwste release bevat een fluweelachtige suede -bovenwerk die een beetje verfijning toevoegt en slechts de beste hoeveelheid feestvaardigheid voor het komende seizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *