Kim K verklaart inspiratie achter Glow in the Dark Yeezys

Glow in the Dark Yeezys zal binnenkort een ding zijn – wat een tijd om te leven?! Het nieuws kwam van de man zelf, Kanye West toen hij een paar afbeeldingen deelde met zijn miljoenen Twitter -volgers.

Een ‘Volt’ en ‘Orange’ Colourway lijkt op de kaarten te staan, compleet met een iriserende gloed. Dit moet toch de meest bizarre Yeezy Boost 350 V2 zijn?! Als je je afvraagt ​​wat mogelijk een dergelijk ontwerp zou kunnen inspireren, onthulde Kim Kardashian alles met een vervolg op de post van haar man:

“Leuk weetje- ik omkapte naar het noorden om haar boter 350’s te dragen door te zeggen dat ze in het donker gloeien. Ze liet me echter de lichten uitschakelen om het te testen. Ze betrapte me op liegen maar Kanye stond op de luidspreker en amp; zei niet zorgen, ik zal ze maken. “;

Dus het lijkt erop dat we North West moeten bedanken voor wat het meest unieke Yeezy -model tot nu toe zou kunnen zijn. Aangezien deze waarschijnlijk een storm met kinderen zullen afgaan, kan het model ook in junior maten aankomen?! Kanye blijft voorlopig strak lippen, maar blijf op de hoogte, want de release -info zal waarschijnlijk op elk moment doorkomen.

Anders maak je klaar voor een grote maand van Yeezy -releases, omdat zowel de Wave Runner 700 als 350 V2 ‘Cream White’ Rustocked worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *