Adidas combineert zowel atletiek als esthetiek voor de ultra verhoogde S&L ‘Power Red’

Omdat zijn debuut in februari 2015, de Adidas Ultra -toename is altijd voornamelijk begrepen als een lopende sneaker. Gekleed in een volledige set van Primeknit, hebben de Three Stripes het nu een premium make -over gegeven met de ultraverhoging S & L ‘Power Red’, en het is een zeker zou moeten zijn!

Kort voor suede en leer, de ‘Power Red’ is gebaseerd op het UB 1.0 -silhouet, maar ruilt de over het algemeen TPU -kooi uit met een volledige lederen die is gekleurd in een schone grijze tint. Een suède hielbeker en modderwards die ook zijn, evenals een zwarte en een rode primeknit -bovenste, biedt dragers met de optimale hoeveelheid atletiek zonder in gevaar te brengen op esthetiek.

Hieronder is een volledige tussenzool van de volledige lengte aanwezig voor extra comfort en eindeloze demping, totaal met een duurzame continentale buitenzool. Om alles af te ronden, is iriserende ultraverhogingsbranding aanwezig rond de hiel, waardoor het beperkte editie -ontwerp wordt voltooid.

Nu verkrijgbaar bij Adidas UK, moet de Adidas Ultra S & L ‘Power Red’ zeker uw volgende agent zijn! Laten we begrijpen of je een paar voor je verzameling grijpt, en als je hier bent, bekijk dan een kijkje in het volledige sneakerbereik van Adidas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *