Officiële beelden van de Kith X Nike Air Force 1 “University Red” is geland

met veel meer en nog veel meer foto’s van de Kith X Nike Air Force 1 “University Red” opduiken hier evenals Daar nemen we nu een officiële blik op de hoge warme samenwerking. Het geesteskind van de Amerikaanse mode -ontwerper Ronnie Fieg, dit schone paar werd eerder dit jaar voor het eerst gevonden in zijn favoriete sneakermagazine, schoenenmeester, eerder dit jaar.

Afbeelding door middel van py_rates
Werken aan het traditionele “Triple White” -kleurplan dat golven heeft gemaakt gezien het begin van de jaren 80, is de Kith AF1 gemaakt van een paar van het beste leer dat het silhouet ooit heeft gezien. High-end satijnen jurken de binnenvoering voor een ultrapremium esthetiek, terwijl een aanvullende Nike Swoosh over de laterale teen schiet.

Langs de laterale en mediale zijpanelen ontdek je Kith Box -logo -monogram alleen om het hyped partnerschap te benadrukken, evenals de hiel is geborduurd met “Kith” gestileerd in het traditionele “Nike” lettertype. Een Japans vlag-geïnspireerd label siert de tong, en om de luchtmacht 1 af te ronden, is de lucht middenzool een enigszins verkleurde uitstraling gekregen, wat resulteert in een vintage esthetiek die zeker de koppen zal draaien.

Afbeelding door middel van py_rates
Vroege geruchten suggereerden dat de Kith X Nike Air Force 1 “University Red” speciaal zal zijn voor Japan, maar deze moeten nog officieel worden bevestigd. Zorg ervoor dat u het op de hoogte houdt van de enige provider als u een paar in uw dagelijkse rotatie wilt! Als dit niet je kopje thee is, lijkt het erop dat veel meer Kith X Nike Air Force 1s onderweg zijn!

Afbeelding door middel van py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *