5 stappen naar het ontwerpen van uw eigen bruiloftsevenement Ring op een budgetplan

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Oh! Precies hoeveel kwelingen liggen in de kleine cirkel van een bruiloft-evenementring.

Engelse acteur Colley Cibber heeft opmerkingen gemaakt op de kwellingen van de eeuwenlange ring van de bruiloftsgebeurtenis voordat het in de mode werd geworden om zelf een ring te stylen. In de wereld van vandaag voegt de aangepaste bruiloft event ring een geheel ‘Nother Level Stress voor bruiden-to-be.

Maar geen fret. Het is mogelijk om je eigen ring te stylen – terwijl je zowel gezonde als in het budget blijft. De sleutel is voorbereiding. De tijd nemen om te geloven met je must-haves loont in schoppen als je bereid bent om met je aangepaste juwelier te praten. Met een gedetailleerde lijst van uw voorkeuren bij de hand, kunt u met de opties rustig praten en om elk type dwangmatige beslissingen te voorkomen.

Stap 1. Selecteer uw diamantkleur

Gekleurde diamanten

Wat vangt je aandacht? Doe gekleurde diamanten je hoofd? Begrijp dat natuurlijke, onbehandelde gekleurde diamanten meestal extreem bleek zijn, net als hun lab-gecreëerde tweeling.

Om een ​​gekleurde diamant-pop te maken, voegt u accentstenen toe, die de schoonheid van de grotere gekleurde diamant naar voren brengen. Sommige bruiden zoals de impact van het gebruik van extra-felle witte diamant accentstenen om de nauwelijks kleur op te laten vallen. Anderen geven er de voorkeur aan om contrasterende gekleurde accentstenen te gebruiken om de schoonheid van het gekleurde diamant centerpiecel te vergroten.

De meest kostbare en meest ongebruikelijke gekleurde diamant is rood. Andere kleuren in de hoge kosten variëteit zijn paars, violet en blauw. De minst kostbare roze (intens of levendig), zwart (slechts één intensiteit), geel (intens of levendig), fancy bruin (slechts één intensiteit), evenals fancy eco-vriendelijke (intense of levendige) diamanten.

Traditionele witte diamanten

Als je de voorkeur geeft aan een traditionele witte diamant, focus je op de zuiverheid van de steen. Laat je niet voor de gek gehouden. Als uw budgetplan voldoende is voor een kleine, pure steen, kunt u accentstenen toevoegen om het middelpunt diamant groter te maken, zonder veel aan uw kosten toe te voegen.

Stap twee: uw optie van metalen

Tegenwoordig zijn modieuze vrouwen extreem eigenzinnig over hun metalen. (Meghan Markle, bijvoorbeeld, houdt van geel goud). Hier is een korte vervallen van uw opties:

Platinum is een extreem winterhard en ongewoon metaal dat zijn natuurlijke, witte glans houdt en niet in de loop van de tijd wordt vervagen of modificeren. Het wordt beschouwd als de beste keuze als uw budgetplan het toelaat.

Palladium, een deel van de Platinum-groep staat bekend als laag onderhoud en duurzaam. Het is betaalbaar dan platina, maar houdt eveneens een natuurlijk, wit blad.

Witgoud gebruikt puur goud gecombineerd met andere witte metalen (d.w.z. palladium evenals zilver). De meeste zijn verguld met rhodium om het witte goud te beschermen, maar het draagt ​​in de loop van de tijd. Het opnieuw beplating is mogelijk, evenals bovendien kunt u uw witte gouden ring aanvragen om helemaal niet te worden geplateerd.

Geel goud is een traditionele optie die snel weer in stijl komt. Hoe hoger het CARAT-gehalte, hoe zachter het metaal, dus een 22-karaatsring zal duurder zijn en gemakkelijker te beschadigen dan een goud van 14 karaat. De kleur hangt af van hoe veel goud, koper en zilver wordt gemengd om het levendige warmte geel goud te produceren.

Andere minder kostbare metalen opties zijn: verhoogd goud, zilver, titanium, zirkonium, wolfraam, evenals staal. De nieuwste trends voor bruiloftsevenementen omvatten gemengde metalen, dus u hoeft uzelf niet te beperken tot één.

U wilt dat uw metalen de schoonheid van uw steen (en) laten zien. Blijf bij metalen in complementaire kleuren. Bijvoorbeeld: als je een lichtblauwe diamant hebt, denk dan aan een gepolijst wit metaal, zoals platina of wit goud. De tint van de steen zal echt opvallen.

Als je van Lichtroze Accent Diamanten houdt, denk dan aan toegenomen goud, die de warme kleur van de stenen zal benadrukken. het selecteren van een verhoogd goud met een roze centreersteen. Het doet niet de truc.Diamonds hebben over het algemeen een secundaire kleur, zoals roze, groen, geel of grijs. Selecteer dus uw metaal om de boventoonkleur van de diamant te verbeteren.

Begin je een visie te krijgen van wat je misschien leuk vindt?

Stap drie: evaluatie verschillende bezuinigingen

Schuur met tijdschriften en vondst welke ringen “met u spreken”. Dit zal je helpen begrijpen welke bezuinigingen het beste zijn met de stenen en metalen die je het leukst vindt. Snijdingen die hoeken hebben de neiging om de tint van de diamant te verzadigen. Als je een mooie, gekleurde diamant hebt, kun je de kleur het beste markeren met een prinses, stralend, smaragdgroen, ASSCHER of kussensnede.

Een traditioneel wit diamond werkt goed met alle bezuinigingen, inclusief ronde snijwonden. Dus in aanvulling op de bovenstaande aanbieding, zijn witte diamanten eveneens prachtig in marquise, peer, ovaal, hart of rond.

Stap vier: de instelling

U hebt zoveel opties als het gaat om instellingen. Eerlijk gezegd kan het overweldigend zijn. Begin met het versmalend van uw voorkeuren naar een lijst van 10. Zit op die lijst voor een beetje, en probeer het vervolgens tot drie te snijden.

Een tip: gekleurde stenen zien er net zo prachtig aan de zijkant als ze vanaf de top doen. U kunt dus een instelling selecteren die een open zijprofiel heeft, zoals een bezel of een prong en de steen zal in alle hoeken verblinden.

Het selecteren van de beste instelling voor een traditionele witte diamant is enigszins afhankelijk van zijn grootte. Grotere stenen (2 karaat of meer) zullen eveneens schitteren uit elke richting met een truip- of ring-instelling. Een kleinere steen ziet er het beste uit in een meer ingesloten omgeving met accentstenen om de grootte ervan te vergroten.

Stap vijf: raadpleeg met een pro-grade juwelier

Zodra u bij elk van de vorige vier stappen gaat, hebt u alle nodige beslissingen genomen! U bent volledig bereid om uw eigen ring op een budgetplan te stylen die u zich kunt veroorloven. Maak een bezoek met een vertrouwde, ervaren juwelier die een vaardigheid heeft voor het vertalen van uw voorkeuren in uw perfecte ringopties. Als je geen juwelier in gedachten hebt, krijg je ook referenties van vrienden als familieleden en aarzelen niet om online recensies te controleren. Immers, deze ring zou een leven lang moeten duren!

Misschien ook als deze berichten:

Hoe cocktailringen te dragen
Klassieke sieraden picks voor de lente

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *