Gebruik van bier: 10 dingen om te doen met overgebleven bier

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

De meesten van ons gieten gewoon ons overgebleven bier langs de gootsteen. Er zijn echter een aantal gunstige (en milieuvriendelijke) manieren om dat ongewenste bier te gebruiken.

Koele biermokken over houten tafel.

10 Gebruik van bier

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Een organische plagen moordenaar

Ok, het klinkt morbide, hoe slakken echter een boog van een biologische tuinman is. In plaats van de kleine sukkels naar beneden te jagen en hen te werpen met zout (heel grovig om te kijken), zorgt u ervoor dat ze een koele, verfrissende en zij zullen op zijn minst gelukkig sterven. Neem een ​​pot (spaghetti sauspot of iets vergelijkbaar met een geknepen mond die niet een beetje bier bier kan uitstralen wanneer ze op zijn kant liggen) en giet in een beetje bier. Plaats in de tuin de fles op zijn kant zodat de mond toegankelijk is voor de slakken.

Breng de uitstralen terug naar je houten meubels

Vochtig een microfiberdoek met een plat bier. Wrijf voorzichtig op houten meubels.

Verwijder die hardnekkige vlekken

De volgende keer dat je druivensap op het tapijt morst, probeer dan deze truc: vocht een doek met Club Soda, evenals zorgvuldig het gekleurde tapijt. Vocht vervolgens de doek met licht bier en herhaal het proces van het dabbing van het bevlekte tapijt. oppervlak met een tapijtstoomreiniger om snel de vlek te trekken en de geur van het tapijt op te tillen.

Goudpoets

Week je gouden kettingen, armbanden en ringen in een kom bier. Elimineer evenals Pools met een droge doek.

Live bee gratis

Heb je ooit kampeerreizen of barbecues doorgebracht door bijen? Niet ons concept van een geweldige tijd. Probeer deze kleine truc: vul een paar kleine kommen of containers met bier en rond de omtrek van je barbecue of camping. De bijen zullen zich aangetrokken voelen tot het bier en minder geïnteresseerd in uw eten.

Breng de eco-vriendelijke terug naar uw gazon

Pesky Brown Spots op het gazon? Giet wat biertje op dat bruine gebied en binnen enkele dagen zal het groen worden. De ingrediënten in bier bevorderen de milieuvriendelijke groei.

Maak Beer Bread

Met één 12 ounce bieren, evenals een heleboel andere ingrediënten die je hebt liggen rond het huis, kunt u gemakkelijk te maken, uitstekende bier brood. Check dit recept uit Allrecipes.com

Een Hoppy beroep Treatment

Na het wassen van je haar, masseer een kop warme bier in je hoofdhuid. wikkel een handdoek om je haar, alsmede laat het zitten een uur alvorens te spoelen.

Bevruchten

Dit is een uitstekend te gebruiken voor al die half dronken flessen die overblijven na een feestje! giet ze op uw huis planten of de tuin. De gist is een geweldige meststof.

Marinade uw Meat

Bier maakt een uitstekende marinade voor kip, rundvlees of vis!

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *