Pharrell Williams en Adidas herenigen zich voor de foto ‘Now Is Her Time’ Pack

door middel van Adidas
Na maanden na maanden van lekken en teasers hebben Pharrell Williams en Adidas officieel aangekondigd dat het ‘nu haar tijd’ pack is. De campagne vieren de rechten van vrouwen en wordt gefotografeerd door Collier Schorr, en het toont een heleboel gloednieuwe stijlen en silhouetten gemaakt door Skateboard P zelf.

Bestaande uit vier modellen, waaronder de NMD HU, de zonne -HU, de gekke BYW en de adilette, elk en iedereen wordt aangeboden in veel meer kleuren en stijlen dan ooit tevoren. De menselijke races hebben allemaal over de volledige rubberen rubberzolen, de Solars markeren de allereerste collectie om veelkleurige boost te gebruiken, de BYW’s brengen het basketbalsilhouet naar nog een niveau, terwijl de schuifregelaars anders zijn dan alles wat we eerder hebben gezien, geborduurd met een grote “Hu”; evenals het beschikken van een enkelbandsysteem voor de grootste lockdown -pasvorm.

Afbeelding door middel van adidas

Afbeelding door middel van adidas
Daarnaast zal de capsule naast een verscheidenheid aan complementaire kleding, waaronder hoodies, t-shirts, evenals shorts, allemaal geschilderd in een grote verscheidenheid aan kleuren vrijgeven om je garderobe er fris uit te laten zien tijdens de saaie herfstmaanden.

Geplande hit planken op 31 augustus in Adidas UK, de Pharrell Williams X Adidas ‘Now is haar tijd’ Pack is een gegarandeerde behoefte aan COP. Welke stukken draagt ​​u bij aan uw verzameling? Ben je een fan van de nieuwe nomaden? Laten we begrijpen waar je aan denkt, en ervoor zorgen dat je voldoet aan @thesolesupplier op Twitter voor de meest populaire roddels die de sneakerwereld te bieden heeft!

Afbeelding door middel van adidas

Afbeelding door middel van adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *