Supreme Milan opent zijn deuren voor het eerst

vandaag de dag! Ultimate is ingesteld op het openen van de deuren open voor hun nieuwe Italiaanse winkel en ze hebben een sneak preview uitgebracht van wat we kunnen verwachten! De nieuwe winkel is te vinden in de San Marco -wijk van Milaan, een stad die al is begrepen vanwege de substantiële geschiedenis en de prevalentie in de mode.

Met belangrijke buitenramen, pronkt de nieuwe winkel trots met zijn frisse nieuwe interieur voor elk type voorbijganger. Daarnaast is de indicatie van het handtekeningbox -logo -indicatie boven de deuropening te zien voor onmiddellijke herkenbaarheid.

Afbeelding door middel van Supreme

Afbeelding door middel van Supreme
De winkel is een enkel niveau met een lange rechthoekige stijl en veel centrale ruimte. Samen met dit lijnen de winkel de muren aan weerszijden met beide rekken en rails met een hoog verwarmingsproduct, evenals een reeks sculpturen en kunstinstallaties. Deze sculpturen functioneren stukken van de legendarische skateboarder, kunstenaar en het ultieme lid van het huishouden Mark Gonzalez, naast kenmerkende afdrukken van kogelgaten van de Amerikaanse popartiest Nate Lowman.

Helaas moeten details over een Milaan -box -logo -tee nog worden onthuld, maar idealiter hebben we daar binnenkort veel meer nieuws over! In de tussentijd wordt Ultimate Milaan gevonden in Corso Garibaldi, 20, 20121 Milano Mi, Italië dus inspecteer het en laat ons begrijpen wat u denkt! In Associated News komt Jamie Reid X Ultimate samen voor een Spring 2021 Collab.

Afbeelding door middel van Supreme

Afbeelding door middel van Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *