5 trending ontwerpen voor elk individu kan nu

aandeel trekken

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan een affiliate weblinks bevatten. Zie ons persoonlijke privacyplan.

Als er ooit een nauwkeurige bron van trendingontwerpen was, is het eBay. De virtuele marktplaats is een echte hoofdstad van alle dingen stijl. Wanneer u een hub van ontwerphits en mist hebt, duurt het slechts een klein aantal-crunching om te begrijpen wat de cumulatieve stijl Globe uitgaat in een grote methode.

Hier zijn vijf trendingsstijlen – erkend door eBay.com en ook goedgekeurd door de budget fashionista– voor u om in te investeren in nu.

Trending-ontwerpen om momenteel te gebruiken

1. De luxueuze laag

Een dromerige, nepbontlaag maakt je garderobe ernstige stijl punten. Het is geen verrassing dan dat de zogenaamde “teddybeer” -laag daadwerkelijk harten op eBay.com aan deze periode won.

De mooie in-caramel topper vertoont elegantie met een levendige aanraking die het evocatie van je favoriete gevulde huisdier is. Het is een droom om op een gewoon wit tee te gooien, evenals een spijkerbroek voor een gemakkelijk chic, getrokken set.

Probeer de Kensie Faux Shearling Coat ($ 128) voor een momentane garderobe-boobe.

2. Roze … alles.

Zoete roze jurken veegde harten rond de elektronische wereld veel dankzij de nummers Serena Williams en Oprah Winfrey liet zien bij Meghan Markle’s bruiloft aan Prins Harry. Iets dat net zo elegant is, is de perfecte keuze voor een ongeplande speciale gebeurtenis of als een verse LBD-optie.

De Zara-outfit met contrasterende ruches ($ 49,90) in naaktroze is een foutloze optie.

3. Het handelsmerk rode streep.

Je kunt geen traditionele print volgen die goed gaat met alles. Ebay.com Mode meldt dat rode strepen het hebben geëlimineerd, het verslaan van polka dots door een enorme 18.000+ producten.

Er is geen schaarste aan snoep gestreepte piek daar, die frustrerend kan zijn. Hieronder is een chique beginpunt: een gestreepte faux-wrap top ($ 35) van voor het leven 21. Met gezellige kruidentonen die in gladde verticale en gekantelde lijnen vallen, zal het koppelen met een MIDI A-lijn rok of je favoriete skinny jeans .

4. De fiets kort.

Is het elk type vraag dat de fiets kort een wedergeboorte heeft ervaren? Gespot op de landingsbaan en bedek ook meisjes over de hele wereld, het alomtegenwoordige stuk is een duidelijke selectie voor trainingen.

U kunt bovendien een fietsborrels matchen met een lang chiton als u in warm weer in het weer blijft. Of draag ze onder een jurk om gewoon gezellig te blijven. Hé, prinses Diana wiegde ook fietsenborrels met een ontspannen sweater en sneakers toen.

Blijf glad en flitsen in een set van C9-kampioen ($ 18,99).

5. The Glam Watch.

Ebay meldt dat Deluxe Watch elke drie minuten in 2018 op de markt werd gebracht. Dat is enorm – en het verifieert dat niet iedereen op aarde een verstandig horloge draagt.

Er is iets onmiskenbaar gepolijst met betrekking tot een tijdloos uurwerk. Het is de ultieme investering, en iets dat u begrijpt bij de toekomstige generatie. Poging van Bluova’s Swarovski-Accented Bracelet Watch ($ 156.97) voor een pop.

Laat dit veld LEADGET-uitgavensplan Fashionista in uw inbox!
E-mail *.

Controleer uw inbox- of spammap om uw registratie te valideren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *