Breek de RUG Rut met deze 13 geweldige maar verrassend goedkope Home Decor Rugs

Delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Als het gaat om de thuisinrichting, voel ik me een beetje slecht voor tapijten. Het lijkt erop dat ze een bijzaak zijn: “We hebben de beste muurkleur, kussens en verklaringlampen. Oh. (Neuscrinkel). Raad eens dat we beter een tapijt kiezen. (Oogrol). ” Of, ze zijn genoeg om ons uit te breken in netelroos: “Ik kan de angst van zoeken niet meer nemen. Het is toch gewoon een tapijt, zodat er een daar goed genoeg is. ”

Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Dames, het is tijd voor tapijten om de (wacht op het te hebben…) Verdieping.

Gooi het “goed genoeg”. In plaats van te proberen het ideale tapijt te vinden nadat al het andere is ingericht, waarom probeer het dan niet anders dan anders? Resistent die schattige boekensteunen en vazen ​​(voorlopig) en bouwen rond een fantastisch accent en gebiedsdeken.

Nog een gedachte die het waard is om te tosseren? Dat vierkant en beige zijn de enige keuzes. Ga vet en veel plezier. Er zijn tonnen kleuren, patronen en vormen die elke kamer zullen transformeren.

We vonden 13 goedkope home decor tapijten, gegarandeerd om je te verdienen.

Geweldige goedkope home decor tapijten op een budget

Ga wild – dierenafdrukken

Leeuwen en tijgers en beren, oh mijn! laat los met deze kat en giraffe-geïnspireerde tapijten. Ik denk dat ze leuk zijn en voor minder dan $ 75, ze zijn betaalbaar.

Flower Power – Florals

Vergeet bloemen in een vaas. Ik ben klaar voor grote bloemen om in plaats daarvan een plons op mijn hardhouten vloeren te maken. Er is echter een probleem. Ik wil ze allemaal. Zucht.

Doe de golf – eigentijds

Vertrouw me, deze hedendaagse tapijten zijn allesbehalve Blah. Wervelingen en golven zijn er in overvloed. Ga ervoor, meisje!

Ronde ’em up – ronde tapijten

Jarenlang was ik in een “vierkante alleen” RUG RUT. Ik had het in mijn hoofd dat het moest matchen de vorm van de kamer of anders zou alles ertegend kijken. Dan suggereerde een vriend een ronde gebiedsdeken te proberen. Wie weet? Ik was geschokt naar hoe goed het de kamer had getrokken tijdens het toevoegen van een speciale charme.

Vertel ons, ben je in een tapijt? Wat voor soort nieuwe tapijten zou je het proberen? Heb je een favoriete winkel voor goedkope home decor tapijten?

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *