De volgende Pharrell Williams X Adidas NMD HU heeft geen padzool

kunt u geloven dat het praktisch een jaar geleden is sinds de laatste Pharrell Williams x Adidas NMD HU? Een silhouet dat omgaat met wijziging van het spel elke keer dat het daalt, we hebben de laatste tijd echt de Hu Blues gevoeld. Dat gezegd hebbende, lijkt het alsof skateboard P nog een paar in de maak heeft, evenals zoals de titel suggereert, hij heeft dat pad buitenzool volledig geëlimineerd.

In tegenstelling tot elk type NMD -menselijk ras dat we eerder hebben gezien, is het bovenwerk van Primeknit volledig herwerkt om een ​​geribbelde esthetiek te functioneren. Chinese karakters zijn fijn geborduurd over de vamp in het zwart, terwijl een scheutje zachtroze rond de hiel verschijnt. Het vetersysteem is eveneens geretoucheerd. Meestal zou je ontdekken dat dit een solide blokkleur krijgt, maar voor deze versie lijkt het alsof er de semi-transparante behandeling is gekregen die tegenwoordig allemaal populair is.

vals

Naar beneden beweegt u de traditionele adidas -boost -middenzool onder de voet, hoe interessant voldoende de padbuitenzool is niet meer. Allereerst geïntroduceerd in het “Trail Pack” van 2017, Sneakerheads hebben een haat-liefdever verbinding met deze functie tot stand gebracht, dus velen van jullie zullen blij zijn te horen dat het uiteindelijk is verwijderd.

Hoewel er op dit moment niet veel anders wordt begrepen over de volgende Pharrell Williams X Adidas NMD HU, gaat het gerucht dat ze ergens in het begin van 2021 zullen landen, dus zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws Ontwikkelt! Laten we begrijpen wat u gelooft van deze nieuwe kleur, evenals in Associated News, heeft de Sean Wotherspoon x Adidas Superstar “Super Earth” ten slotte een releasedatum!

Afbeelding via Pharrell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *