Het haaraccessoire dat je niet begreep dat je

Share had

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Lobs kunnen gedaan worden, maar wie wilde dat soort commitment toch? Er is een nieuw Lazy-Girl-patroon waarmee je je uiterlijk middenweek kunt aanpassen – zonder dat je een Glam-team rond Ala Kylie houdt. Jenner kan wisselen tussen Rainbow-tinten, pruiken en opmerkelijke karbonades, nu heb je nu een trucwapen van je eigen – en het hangt waarschijnlijk het beste in je kast.

Trui als haaraccessoire? Zeker weten

Stap 1. Trek aan een trui. Jassen en sweaters zijn al je herfst evenals saviors in de winter, maar ze staan ​​op het punt om alle nieuwe, BFF-toestand voor de eenvoudigste reden aan te gaan. Dus als je je de korte, herfstgeest voelt of je bent net over je lange en verwarde sloten voor de dag, pak je een gebreide of bovenkledinglaag en trek het gewoon aan.

Stap 2. Ga de deur uit. Er is niet veel meer dan dat. Verlaat je haar dat altijd blijft zitten zoals het is. Je zou het een kleine beweging kunnen bieden, waardoor het een beetje losser wordt, of helemaal gratis een aantal gelaagde voorstrengen, maar eigenlijk, tocked-hair turtleneck vibes bieden je de dobberde look die je verlangt zonder de snede.

Waarom geloofde je er niet eerder van? Eerlijk gezegd, je hebt het waarschijnlijk al onbedoeld gewekt. Op die late dagen waar je in het donker aankleden of stukken aankleden terwijl je naar de auto sprint. Je bent echter alles vergeten om je haar te verbergen onder sommige lagen tot je bij het kantoorelegaal komt, evenals * voorhoofd klap * je trekt het uit en probeer het ‘presentabel’ te maken.

Lui chic? Je wedt dat het is. evenals we houden van niets meer. Ga naar het schemeren en stel je in met een deel van de looks hieronder!

3 truien die je haar stylen

1. De Cowl-hals

Gray Cowl Neck Lange mouw Loose Sweatshirt, $ 22.97, Shein

Voor dames met veel haar, zal een looser cowl nek snel dikke sloten worden weggestopt in het algemene comfort.

2. De strakke coltrui

Op dagen ga je slank, een strakkere turtleneck zal de truc doen. Dit houdt je strengen strak en dicht bij je hoofd.

3. De trechter neklaag

Vila trechter neklaag, $ 97 ASOS

Voor twee kijkt in de hele dag in één, gooi een vacht met een staande kraag. Je kunt je haar laten verscholen terwijl ze net zo goed als over, evenals teruggaan naar je gemeenschappelijke kijk in het kantoor.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *