Adidas en Reebok werken samen voor de Instapump Fury Improv

in het nieuws waarvan we nooit hadden gedacht dat we het zouden rapporteren, Adidas en Reebok werken samen voor de grootste High Heat Hybrid – de Instapump Fury Boost. Voortbouwend op de vlaggenschipschoen van het Engelse schoenenmerk, is het een stuk min of meer hetzelfde gebleven gezien het feit dat het debuut in 1994 is, dus dit zou de grootste update zijn, nog gedurende zijn twee en een half decennium lange geschiedenis.

Een heel speciale sneaker, de retro-stijl is een fan zeer geliefd gezien het feit dat voor altijd, met een volledig verstelbare pompvetersysteem en een gesplitste enige eenheid voor verhoogde actie die nu oneindig is geüpgraded dankzij de bekroonde technologie van de drie strepen. .

“Instapump fury verbeteren is precies iets dat we in 1994 zouden hebben geprobeerd als we de technologie hadden”, legt Steven Smith, ontwerper van de Instapump Fury, uit. “We waren altijd aan het experimenteren om het best mogelijke dempingssysteem te vinden. Het is geweldig om een ​​hybride van de beste technologieën van beide merken te bouwen. ”

Hoewel Adidas in feite Reebok heeft, is het geweldig om te zien dat twee bedrijven hun hoofd samenstellen om te werken aan een schoen die buiten de kaders denkt. De eerste Adidas X Reebok Instapump Fury Improved zal op 5 oktober uitsluitend dalen in Atmoscon Japan, beperkt tot slechts vijftig paren. Extra kleuren worden later dit jaar uitgerold, dus zorg ervoor dat je op de hoogte blijft als je een paar in je verzameling wilt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *