4 designer-look summertime outfit essentials voor minder

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Niemand doet cool-girl zomerstijl eerder zoals Franse modehuizen, maar als je dit ideaal nu leest, ben je waarschijnlijk niet op zoek om die high-end prijzen te betalen. evenals wie zou je de schuld geven? Zo prachtig als deze moeiteloze collecties kunnen zijn, is het moeilijk voor maagtags met die veel cijfers. Maar dankzij een kleine markt druppelt het gemakkelijker dan ooit om een ​​paar lookalikes (en summertime outfit essentials) te halen) die een beetje van dat exact dezelfde Jee Ne genoemde Quoi bieden.

Van dagelijkse stukken tot speciale gebeurtenis, evenals vakantietiensten, we hebben het web gesleedd om u de uiterlijk voor minder te ontdekken – zelfs als u staten. Genieteloos geordend in deze betaalbare warmteknoppen. Het positieve? Je vrienden kunnen precies vragen hoe je in extra geld in kwam geldt, evenals je kast ziet eruit als een Parijse-meid’s droom op tijd voor het zomerseizoen. Met dit soort besparingen kunt u zich bezighouden met tickets voor het oprechte aanbieding en mengt u met het beste van hen.

Zomer outfit essentials

1. The Celine Style Shades

Flat Top Aviator Square Sunglasses, $ 9.99 Zerouv

Koop je Kardashian in deze Celine-geïnspireerde Square Aviator-zonnebril. We hebben ze zelfs uitgeroepen in exact dezelfde zwarte op zwarte kleurmethode die Kim bekend is om te rocken over de stad, wat betekent dat ze absoluut Kanye-goedgekeurd zijn.

2. De flowy faux chloe jurk

Geborduurde Maxi-jurk, $ 49,99 H & M

Chloe doodt het altijd als het gaat om de eenvoudige Breezy Boho-look, evenals een crème maxi is een must. Dit getoonde evenals geborduurd nummer is een zomer nodig die nagels traditioneel ten zuiden van Frankrijk stijl. Koppel het met een stromaser of gladiator sandalen voor een outfit die zo veel veelzijdige richtingen kan gaan.

3. De givenchy-overalls

Chambray, het is niet zo wijd-been jumpsuit, $ 60, smerige gal

Edgy Overalls raken het casual-merk, evenals hoewel dit paar de witte stiksels ontbreekt die op de GIVENCHY-landingsbaan wordt gezien, merken ze het goed met de brede knippen en de omzoomde hemlijn.

4. De Isabel Marant-geïnspireerde sluipt

Plimsolls met veters, $ 39.90 ZARA

Het wordt niet veel chicer dan deze basis sneak. Geaccentueerd met een suède terug, de schone witte lace-up bootst Mimics Isabel Marant’s iteratie – op minder dan een tiende van de kosten. Geperkt met partner jeans, afgesneden afspraken, jurken en athleisure, dit is de enige schoen die je het hele seizoen lang nodig hebt.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *