Het is waar. Beroemdheden verliezen gewicht gemakkelijker dan de rest van ons.

Deel

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Bij veel meer dan één gelegenheid heeft Jessica Alba babygewicht als magie laten vallen. en andere celebs zoals Beyonce, JLO en Blake Lively zijn even succesvol geweest bij afslanken, na-baby. Wat hun geheim? Lees deze tips voor het gewichtsverlies van de beroemdheid om erachter te komen.

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Beroemdheden gewichtsverlies tips

Jessica Alba

Na het verliezen van haar babygewicht, schreef Jessica Alba haar succes toe aan het drinken van liters water, vast te houden aan een hoog-eiwitdieet en het doen van cardio plus circuittraining. Met haar duidelijke succes, zou ik zeggen dat Jessica’s Workout-routine van Jessica, Dieet en Tips voor een verblijf op het goede spoor de look waard is!

Courtney Kardashian

Kardashian verloor 44 pond babygewicht in zes maanden met een verandering in haar dieet en trainingsroutine. Ze werkte drie of vier dagen wekelijks uit en schakelde de routine vaak in om plateaus te voorkomen. Kardashian wisselde ook het conventionele ontbijt-lunch-dinerschema voor verschillende kleinere maaltijden gedurende de dag om haar metabolisme op te houden.

Jlo

Jennifer Lopez kreeg naar verluidt 50 pond tijdens het zwanger van haar tweeling. Ze liet het gewicht vallen door een combinatie van intense trainingen en het eten van een handvol kleinere maaltijden elke dag.

Bethenny Frankel

Frankel werd beroemd gefotografeerd met het dragen van een maat 4 bikini slechts drie weken nadat haar dochter werd geboren. Ze citeert een gezonde eetgewoonten en yoga tijdens de zwangerschap als haar sleutels tot succes.

Sarah-Jane Bedwell

Sarah-Jane is de lokale voedingsdeskundige van Self Magazine, en ze biedt dagelijkse blogposts, tweets en artikelen over het eten van goed, afvallen en – natuurlijk – oefenen. Haar leiding is gratis en als u haar Twitter-feed volgt, ontvangt u dagelijkse tips over dieet, trainingen, goed eten en vasthouden aan uw resoluties! Vind haar feed hier: eet zoals ik.

En Chrissy Teigen houdt het echt

Je moet van Chrissy houden omdat je echt bent. In een interview op de tonen van vandaag vertelt Tient ons wat we allen overgaan: dat celebs het gemakkelijker hebben als het gaat om gewichtsverlies. Ze hebben voedingsdeskundigen en fitnesstrainers die zijn betaald om die celeb-tracking te houden in de richting van haar doelstellingen van het gewichtsverlies.

Wat impliceert dit voor ons gewone mensen? Meestal is het de beste route van de beste route. Vind een fitnessregime die je leuk vindt en schakel een vriend in om het bij je te doen. Winkelen niet voor boodschappen als je honger hebt, gooi het junkfood weg in de voorraadkast en houd te allen tijde gezonde snacks bij de hand. drink veel water.

Misschien maakt u ook wat tech om te helpen. Hier zijn enkele populaire apps voor gewichtsverlies in de AppStore.

Beter ME Gewichtsverlies Trainingen
MyFitnessPal
Fitness training door getit
Verlies Het! Calorieteller

Deel uw favoriete strategieën voor gewichtsverlies in de opmerkingen!

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *