Hoe items naar Barneys

te retourneren

Tweet

Pin

Reddit

Zak

“TBF biedt dit materiaal alleen voor informatieve doeleinden. Dit beleid is onderhevig aan verandering. Neem contact op met de winkel rechtstreeks voor het huidige retourbeleid. ”

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Barneys Retourbeleid: voor winkelaankopen, zul je het product retourneren met een bon en tickets die binnen 30 dagen zijn aangesloten om volledige terugbetaling te krijgen. Items zonder ontvangst of terugkeer na 30 dagen worden terugbetaald als opslagkrediet.

Barneys: Online Retourbeleid Om een ​​terugbetaling te krijgen op basis van aankoopkosten van het item (s), evenals in het oorspronkelijke type betaling, moet alle online merchandise worden geretourneerd binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum en merchandise moet in verkoopbaar zijn Conditie met kaartjes bevestigd. Verkoop Merchandise mag na 30 dagen niet worden geretourneerd. Niet teruggezet op elk type tijd: lingerie, badkleding, antieke sieraden, evenals kleding, doorboorde oorbellen, dames avondkleding, evenals elk type product gemarkeerde definitieve verkoop. Om het product te retourneren, is het retourgedeelte op de verpakkingsmedewerker en omvatten het met uw koopwaar. Fijne sieraden en horloges van meer dan $ 10.000 kunnen niet worden geretourneerd met behulp van het bijgevoegde pre-paid USPS-label. In plaats daarvan moet u uw bundel via de aanbieder van uw optie retourneren met retourhandtekening vereist.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *