De Nike Air Max 95 “Neon” krijgt een gemilitariseerde make -over

De Nike Air Max 95 “Neon” is zonder twijfel een van de beroemdste sneakers ooit gemaakt. Het geesteskind van Sergio Lozano, het maakte zijn grote debuut een kwart eeuw geleden helemaal terug in 2005. Om deze enorme mijlpaal te vieren, heeft de Swoosh het een extra robuuste make -over gegeven met de Nike Ndstrkt Air Max 95 “Neon”, En we zijn hier om onze eerste look al te geven!

De aankomende “neon” overnemen van hetzelfde kleurenpalet als het origineel, laat de anatomisch geïnspireerde esthetiek vallen voor een look die niet al te verschillend is aan de tuimelaar van Batman die een substantiële rol speelde in de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan. Zes geweven strepen schieten over de laterale en mediale zijpanelen om het vetersysteem te vormen, terwijl de klassieke Air Max 95 -badge op de tong wordt geborduurd.

Afbeelding door middel van Nike

Afbeelding door middel van Nike
Hieronder vind je een zwart -uit -air -middenzool compleet met een “neon” bubbel bij de hiel, terwijl extra dikke loopvlak met elke stap toegevoegde tractie gebruikt.

Op de plaats van Azië op 30 november, we zijn niet helemaal zeker of de Nike NDStrkt Air Max 95 “Neon” Europese kusten zal raken, dus zorg ervoor dat je het opgesloten houdt aan de enige verkoper voor veel meer nieuws naarmate het zich ontwikkelt! Laat ons weten wat u van deze make -over vindt, en in gerelateerd nieuws is een Dior X Nike Air Max 95 -samenwerking in de maak!

Afbeelding door middel van Nike

Afbeelding door middel van Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *