Een andere Sacai X Nike Ldwaffle staat op de methode

De Sacai X Nike Ldwaffle heeft de markt volledig op zijn kop gezet toen het eerder dit jaar werd onthuld. Het concept van de hybride sneaker naar een volledig nieuw niveau, het is een les in unieke schoenenstijl en is een van de meest waardevolle partnerschappen van 2019. Terwijl we aan een nieuw jaar beginnen, nemen we nu een kijkje bij Chitose Abe’s volgende release, evenals we zijn meer dan gehyped!

Voor het eerst een voorvertoning op hun Runway -show in Parijs Wek in de zomer, neemt de “Black” het gekke silhouet en tonen het een beetje af. Voorbij zijn de contrasterende tonen ten gunste van een tonale combinatie die veel schoon en veelzijdiger is. Dat gezegd hebbende, is de gebruikelijke hybride waanzin behouden, met het dubbele van de swooshes, mid -soles, tongen, evenals veters.

Afbeelding via Alec Levillain
In termen van materialen is het gemaakt van een premium combinatie van nylon, suede, evenals leer, en het zal ook samen met een “drievoudige witte” versie afnemen, dus als je iets wilt voor de volgende zomer, dan heeft Sacai dat heb je rug.

Volgens Alec Levillain zal de Sacai X Nike Ldwaffle “Black” zowel tussen maart als april volgend jaar afnemen. Dit moet nog officieel worden bevestigd, dus zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige leverancier voor meer informatie naarmate het zich ontwikkelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *