De Nike Air Force 1 High Gore-Tex “Phantom” is moeiteloos schoon!

Het is niet eenvoudig om een ​​sneakerhead te zijn tijdens het winterseizoen, we zijn er zeker van dat velen van jullie zich al bewust zijn van dat feit. Rockende kloppers voor maandenlang kunnen je snel naar beneden halen, met name begrijpend dat al je warm in huis zit en gewoon stof verzamelt. Gelukkig heeft het team bij Nike moeilijk gewerkt aan een service en is het beschikbaar in de voorste van Gore-Tex-variaties van de traditionele Air Force 1-silhouet.

De nieuwste variatie van het ontwerp om te verminderen is de Nike Air Force 1 High Gore-Tex Phantom en het is een serieus schone sneaker. Wat de weersomstandigheden ook doen, je kunt hierin glijden en ze altijd lang kunnen dragen zonder een zorg in de wereld, begrijpend dat ze daarna schoon vegen!

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Int’l verzending

Nu kopen

Op een allereerste glimp lijkt het paar misschien niet zo ver weg van een routine AF1 -hoog, maar bij betere inspectie is het snel duidelijk dat ze zijn uitgedost en voorbereid op ongunstige omstandigheden! De bovenkant zijn volledig bedekt met Gore-Tex om ze volledig waterdicht te maken, samen met een stoere enkelstapstijl die garandeert dat je voeten zowel warm als droog blijven.

Klassieke Nike -functies zoals de Swoosh aan elke kant en luchtbranding zijn ook aanwezig, waardoor de trendy look wordt behouden die we allemaal begrijpen en liefde. Onder de voeten biedt een dikke tussenzool diepe treden die wanneer opnieuw worden ontwikkeld met het bestrijden van de aspecten in gedachten.

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Int’l verzending

Nu kopen

De Nike Air Force 1 High Gore-Tex wordt aangeboden aan de politieagent het beste nu bij Nike UK, dus als je zo wordt aangeboden als we op dit ruwe en voorbereid dagelijkse paar zijn, ga dan nu het beste over en beschermde ze Terwijl je het nog steeds kunt! Houd het in de tussentijd het beste hier in de enige provider en inspecteer deze aankomende New Balance 991 colorways!

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *