Rangschikken van de Game of Thrones X Adidas Ultra Boost van Beste tot slechtste

Winter is hier!

Met het laatste seizoen van Game of Thrones die snel nadert, is HBO samengekomen met de 3-stripes om de Game of Thrones X Adidas Ultra Boost-collectie te maken. Met kleurenpaletten geïnspireerd door de beroemdste personages van de show, is deze collectie een sneaker nerd en gemiddelde nerds droom.

We hebben alle 6 paren gerangschikt van de beste tot slechter, dus welk paar wordt Ramsay Bolton en welk paar wordt Jon Snow?

Later in 2019 vrijgeven, zorg ervoor dat u de enige leverancier -app downloadt, zodat u de Game of Thrones X Adidas Ultra Boost -collectie niet mist.

Game of Thrones X Adidas Ultra Boost House Lannister

Laten we allemaal bidden dat Cersei volgend seizoen haar komst krijgt. Deze ultraboost is net zo schokkend als zij. Met een levendig rood op de bovenste en goudhits op de 3-stripes, is dit niet het sterkste aanbod uit de collectie.

Game of Thrones X Adidas Ultra Boost House Stark

De winter komt duidelijk met deze sneaker. Versierd in een mengsel van grijs en zwart, belichaamt deze sneaker perfect de sombere omgeving van het noorden. Eenvoudig en effectief, maar we hoopten net op meer voor een van de hoofdrolspelers van de show.

Game of Thrones X Adidas Ultra Boost House Targaryen

Laten we het feit negeren dat Jon Snow technisch gezien samenkomt met zijn tante, deze schoen is vuur! Met Ember -tinten die zich van de teoBox naar de hielteller vinden, is dit sneakers kleurenpalet moeilijk te negeren.

Game of Thrones X Adidas Ultra Boost White Walker

Hij heeft niet eens een woord gezegd en de Night King is al een van de meest intrigerende personages in heel Westeros (ja hij woont in Westeros, gewoon niet de zeven koninkrijken, nerd hier). Komt met ijzige tinten en zwarte hits, deze sneaker is schoon en dreigend, net als de witte wandelaars zelf.

Game of Thrones X Adidas Ultra Boost Nights Watch

Jon Snow weet misschien niets anders dan zijn nachten horloge maken een brandschoen. Komt met een lederen kooderunit, dikke primeknit bovenste en sneeuwwitte details, deze sneaker komt in een goede tweede in onze rangorde.

Game of Thrones X Adidas Ultra Boost House Targaryen

Dany zou koningin moeten zijn en haar schone ultraboost is de top van onze lijst, genoeg gezegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *