Kom van dichtbij met de Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 High

La Flame staat op het punt om de volledige ziektemodus te gaan als we van dichtbij komen en persoonlijk met de Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 hoog. Sneaker Insider @ZSSeakerheadz heeft nu allereerst geplaagd vorige maand toen de Amerikaanse rapper een paar in het wild schommelde, en heeft nu een stapel schone opnamen om te delen, en stelt dat we meer dan gehyped zijn een echt understatement.

Duidelijk beïnvloed door Hiroshi Fujiwara’s Fragment Style X Air Jordan 1 High uit 2014, is Travis ‘handvat dat het partnerschap in de precieze exact hetzelfde blauw en een witte kleurencombinatie met zwarte schets overal is geverfd. Vermaakt van premium graanleer, zijn kenmerkende achterwaartse swoosh schiet over het zijpaneel als een knipoog naar de Travis Scott X Air Jordan 1 High “Mocha” van 2019.

Het legendarische gevleugelde basketbalembleem wordt beëindigd op de enkel van de Air Jordan 1, terwijl de branding in fragmentstijl en de cactus -jack -logo -functie rechts en linker tongen functioneren, respectievelijk.

Afbeelding via ZsNeakerheadz

Afbeelding via ZsNeakerheadz

Afbeelding via ZsNeakerheadz
Je focus verleggen naar de achterkant ontdek je het dubbele bliksembout -logo van Fragment en ook de Cactus Jack Smiley. Dit zit allemaal op een frisse witte Nike Air -middenzool die net zo comfortabel is als het wordt. Hoewel ze net de buitenzool zwart hadden kunnen verlaten en het een dag hadden genoemd, hebben ze het echt in een vergelijkbare tint wit geschilderd voor een vintage sfeer die we zeker kunnen waarderen.

Verwacht ergens in dit najaar af te nemen, als de Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 High de methode voor een openbare release te ontdekken, dan worden ze waanzinnig beperkt, dus zorg ervoor dat je het op slot houdt bij de enige leverancier Voor uw beste mogelijkheid om te gaan! Laten we begrijpen wat u gelooft van deze driewegsamenwerking, en terwijl u hier bent, kunt u ook uw beste look nog naar de Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”!

Afbeelding via ZsNeakerheadz

Afbeelding via ZsNeakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *