Flashback Fashion Friday: de toename van het aandeel van de tuniek

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Ga terug in 2005, de tuniek ontstond als de “Must-Have Piece” als voorjaar. evenals waarom niet? Na de gewassen van de jaren ’90 waren de meesten van ons blij om een ​​vergeving te zien, flow-y silhouet neemt de schijnwerpers.

Tunieken in 2005

Als je niet in gedachten houdt, zijn er 12 jaar geleden het hete nieuwe ding, hier is een snelle opfriscursus in het type van een oude marine-commercial.

Als u op de afbeelding op de foto klikt, wordt een nieuw venster op Adland.TV geopend, waar u de hele commercial kunt bekijken.

Elk kledingstuk Oude marine maakt een hele industrieel ongeveer alles, voor iedereen. Evenals wist dat elke oude marinewinkel chockfull van die stijl zou zijn, in elke kleur van de regenboog.

TERUG DAN, Budget Plan Fashionista genaamd Old Navy’s lange-top obsessie “over-commercialisering van een trend.” Misschien hebben we veel meer tolerant gegroeid met de leeftijd, maar dat karakterisering vandaag een beetje hard lijkt.

We houden tenslotte van onze tunieken. Als de enorme weddenschap van de oude marine op de stijl de reden is waarom het vandaag nog steeds een kastniet is, is alles vergeven.

Fast-foward naar 2017

Een woordenboek kan je vertellen dat de tuniek een knielengte, mouwloos stuk is dat prominent was in het oude Griekenland. Echter in de wereld van stijl vandaag is een tuniek elk type losse top dat lang voldoende is om je bum te bedekken. Tunieken zijn aanwezig in alle soorten stoffen, evenals stijlen-knoopt of knoopselloos, evenals met ruches, kille schouders, haaien bijten hemlines, zijsplitsingen, evenals aan, evenals aan.

Op styling-tunieken

Tunieken zijn uiterst eenvoudig in stijl. Als je er een hebt die je goed bij je past, is de enige echte fout die je kunt maken het koppelen met stukken die ook baggy zijn. Hier zijn een paar tips die je stijlzin in de beste richting zullen richten.

Runway-modellen kunnen wegkomen met baggy op de top van baggy. Amerikaanse typische mensen? Niet zo veel.

Draag tunieken met magere broek. Als je tunieken met nog een soort kledingstuk wilt koppelen, houdt u het saldo van uw outfit in de gaten. Een losse top met sweetheart jeans, bijvoorbeeld, brengt je gevaar om er slordig uit te zien. Exact hetzelfde geldt voor het dragen van een tuniek met een maxi rok.

Probeer tunieken uit met een kokerrok. Dit werkt het beste wanneer de tuniek aan de kortere kant is, dus de rok lijkt niet door uw top te worden ingehaald.

Experimenteer met verschillende schoenen. Het beste paar trappen zal afhangen van het materiaal van de tuniek. Ik hou van een tuniek met magerbroek en pompen. Maar dat is echter aan het einde dat de tuniek zowel lichtzinnig is, evenals misschien zelfs enorm. Aan de andere kant kan een katoenen tuniek er ideaal uitzien met je favoriete sneakers.

Voeg een blazer, moto-jack of zelfs een opgeruimde bommenwerper toe. Tunieken kunnen in sommige gevallen zich zo goed voelen als een gebrek aan structuur. Dat is snel opgelost met bovenkleding. Voorkom dat vesten, met name lang-line-vesten, omdat ze bulk kunnen toevoegen zonder structuur.

Voeg een riem toe. Krijg een tweede look van exact dezelfde top door gewoon een riem toe te voegen.

Top picks onder $ 35

Tunieken waren in 2005 betaalbaar, evenals ze verblijven dus vandaag. Ik had geen moeite met het ontdekken van 10 stijlvolle geprijsde opties van minder dan $ 35. Genieten van!

Royal Blue Diamond-Cutout Scallop-zoom Mouwloze top, $ 16,99, Zulilly

Asos lounge geribbelde lange mouw uitlopende tuniek, $ 17, Asos

Onetheland Mouwloze Slit Tuniek, $ 19,97, Nordstrom Rack

Casual Studio Mouwloze Sweetheart Tuniek, $ 17.40, Nordstrom Rack

Lange Zenna Side Split Tunic T-shirt, $ 22, Boohoo

Double Zero Chiffon Tunic Blouse, $ 24.48, de gesp

Katoenen slib v-hals Dolman lange mouw t, $ 34, draaien

Le Sample Gauze Tuniek, $ 24,99, Rue La La

Dames Sheer Print Button Front Long Tank, $ 13.48, Doel

Blu Pepper Off-the-Shoulder Fringe Top, $ 29.97, Nordstrom Rack

Ik vermoed dat je op dit moment de tunische rap van die oude marine industriële in je hoofd hebt. Sorry daarvoor! Maar hey, je zou het hele deuntje aan het geheugen kunnen wijden, evenals het uitbreken bij je volgende cocktailfeest. Dat maakt je een paar lacht, zeker.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *