We kunnen niet geloven dat de Atmos X Nike Air Max 2 Light nog steeds beschikbaar is!

Toen het voor het eerst werd onthuld in de complexconcomp van vorig jaar, had de hele wereld ontzag voor de Atmos X Nike Air Max 2 Light. In tegenstelling tot alles wat iemand ooit eerder heeft gezien, wenste iedereen een paar in zijn collectie. Nu het schappen heeft geraakt, om een ​​of andere vreemde reden, zijn ze nog steeds verkrijgbaar bij nakomelingen, en het heeft ons aan het krabben van onze hoofden.

Een speciaal handvat Het retro-stijl silhouet, het Atmos X Nike Air Max 2-licht is geverfd in verschillende aantrekkelijke kleuren met een stel vintage patronen en logo’s die het hele bovenwerk sierden. Doorschijnende plastic overlays omvatten het bovenwerk, terwijl een opvallende rode middenvoet Swoosh duidelijkheid toevoegt aan deze bijna overweldigende kleur. Om alles af te ronden, een veelkleurige “Air Max”; Badge bij de tong maakt het ontwerp voltooid.

Nu beschikbaar bij Offspring, je zou absoluut niet moeten slapen op de Atmos X Nike Air Max 2 Light! Een van de meest interessante Swoosh -sneakers van 2019, laten we begrijpen of je een paar aan je sneakercollectie toevoegt, en kijk, terwijl je hier bent, een kijkje in de volledige Nike Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *