Air Jordan 4 “Fire Red” met Joelah Noble | Unboxing, recensie en wederverkoop

Ben je klaar voor de Air Jordan 4 “Fire Red”? Dat zijn we zeker! Ongetwijfeld een van de heetste releases van het hele jaar, maakte deze sissende sneaker oorspronkelijk zijn grootse debuut meer dan drie decennia geleden in 1989, en nu maakt het een enorme comeback compleet met de OG -details die we allemaal kennen en waar we van houden.

Met frisse witte lederen bovenwerk en de originele “Nike Air” Heel Badge die verzamelaars heeft over het kwijlen, onze eigen Joelah Noble Unboxes de fan-favourite AJ4. Ze zorgt voor haar eigen persoonlijke mening en praat ook over verschillende aspecten zoals wederverkoop en een paar andere opmerkelijke stukjes.

Dus als het weekend wordt afgesloten, is het tijd om te relaxen, te ontspannen en onze Nike Air Jordan 4 “Fire Red” -review te bekijken. Laat het ons weten als je deze aan je verzameling toevoegt op 28 november om 8 uur op Nike UK, laat het ons weten als je deze morgen aan je verzameling toevoegt! Terwijl je hier bent, kun je net zo goed je eerste blik werpen op wat de volgende Travis Scott X Air Jordan 4 “Cactus Jack” zou kunnen zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *