Een speciale blik op de Nike Air Max 90 Surplus “Desert”

Als je op zoek bent naar de ultieme sneaker om dit najaar te rocken, dan zou de Nike Air Max 90 Surplus “Desert” zeker bovenaan moeten staan van uw lijst. Onderdeel van het “Surplus” -pakket met drie schoenen dat aan het begin van het seizoen zijn grote debuut maakte, worden nu nog steeds aangeboden bij Offspring!

Geïnspireerd door Laarzen van de strijdkrachten, is de Air Max 90 “Desert” de perfecte combinatie van zowel type als functie. Geschilderd in een tonaal bruin kleurenschema, ontwikkelt het zich op een ademende pasvorm bij elkaar, terwijl glad leer en suède panelen kunnen worden ontdekt voor een extra premium sfeer. Deze worden vervolgens versterkt met Cordura voor toegevoegde veerkracht en op werkkleding geïnspireerde teenkappen, zodat u bereid bent om iets aan te pakken.

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Een geweven treklipje bij de hiel biedt een stoere esthetiek, evenals hieronder, de Nike Air -middenzool is bekleed met grote nokken voor extra tractie met elke stap. Om alles af te ronden, functioneert “Safety Orange” accenten voor de perfecte hoeveelheid contrast, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Nu verkrijgbaar bij Offspring, wilt u de Nike Air Max 90 -surplus “Desert” niet missen, dus zorg ervoor dat u uw maat pakt voordat deze ook laat is. Laten we begrijpen of u omgaat om een ​​paar te beveiligen, evenals in bijbehorend nieuws, de pompoensmaak beïnvloedt de Nike Air Max 90 “ruige oranje”!

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Afbeelding via de enige leverancier
Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *