De Atmos X Nike Air Max2 Light krijgt eindelijk een releasedatum

omdat het voor het eerst werd onthuld in november vorig jaar bij ComplexCon, we hebben allemaal gewacht op de Atmos X Nike Air Max2 Light om te laten vallen, en nu , de Japanse retailer heeft eindelijk een officiële relatedatum aangekondigd en we zijn meer dan gehyped!

Geschilderd in een ongelooflijk retro-kleurenschema, verschillende vintage patronen en logo’s sieren het hele bovenwerk, betalende hulde aan de OG vanaf 1994. Vervaardigd van doorschijnende plastic overlays, een gewaagde rode middenvoet swooshes voegen duidelijkheid toe aan deze praktisch overweldigende kleur, terwijl een veelkleurige kleur “Air Max”; Badge raakt de tong en voltooit het gekke ontwerp.

In termen van een releasedatum is de Atmos X Nike Air Max2 Light ingesteld om net voor Air Max Day op 23 maart te vallen via de Atmos -webwinkel. Bij de release zal een breed scala aan kleding zijn, waaronder T-shirts, baanjacks, trackbroeken en hoofddeksels. Laat het ons weten als je een paar probeert te proberen en kijk zeker naar de volledige Nike Sneaker Range!

Afbeeldingen via atmos_japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *