Blink Sample Sale Sites die u momenteel

wilt opslaan

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze blogpost kan Affiliate Web Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

U hoeft niet te verblijven in New York of L.A. om het wonder van een voorbeeldverkoop te ervaren. Zelfs als je in de Big Apple verblijft, is het waarschijnlijk nog acceptabeler om je online te kopen.

Winkelverkopen van residentie is veel minder verschrikkelijk (geen bestrijding van de laatste hoofscarf van de kasjarre). Naast, je hoeft je geen zorgen te maken over het vasthouden aan je nieuwe Marc Jacobs-handtas alsof het een pasgeboren baby is terwijl Trek Back Residence op de metro.

Bedankt, maar we zullen daar alles aan doen. Giet jezelf een glas rode wijn en bereid je voor op een grote nacht van kopen van huis. Hier zijn onze FAV Flash-voorbeeldverkoopwebsites om u bezig te houden.

1. Verguld

Ik voel me echt zo stijlvol elke keer dat ik Gilt bezocht. Het formaat, de beelden en ook, natuurlijk, de aangeboden luxe-merknamen laten ons voelen alsof we eigenlijk gewoon in Barney’s zijn gelopen – gewoon elk klein ding is 60 procent korting.

Goedgekeurd, 60 procent korting van $ 900 is nog steeds geen budgetvriendelijk voor de budget fashionista. Maar ik heb eigenlijk een aantal betaalbare keuzes ontdekt bij Gilt, vooral in de categorie Jurken. Om die reden zou ik de verguldiging zeker adviseren als je een speciale gelegenheid hebt op de kalender.

Deze Parker Ruche Gaas Midi-jurk is gemarkeerd van $ 398 tot $ 69,99 op verguld.

Met de hand geselecteerde ontwerpen worden voor eenvoudig 36 uur aangeboden, dus u moet snel functioneren. Toch is het de moeite waard als je een bedrijf beheert dat kan garanderen dat D & G-tas het echte punt is.

2. De outneet

De Outneet maakte een grote plons in zijn vroege dagen met absurde verkoop. Op zijn eerste verjaardagsviering, de website met Design Duds voor slechts $ 1. En ook het volgende jaar zou je de beste handtassen kunnen pakken en ook schoenen voor … je veronderstelde het – $ 2.

Wanneer er geen grote verkoop vindt, kunt u nog steeds ontwikkelaarsproducten krijgen voor maximaal 75 procent. Zoeken naar de couponcode van de newbie-koper (FirstTime15) die u een voegde 15 procent in kostenbesparingen, ook verkrijgen.

Deze Sabine Fur-ingekekte Ponte Top werd verdisconteerd naar $ 87 van $ 175 op de OutneT.

De map bestaat uit meer dan 350 ontwikkelaars, waaronder uw favorieten zoals Christian Louboutin, Versace en Extra. Bekijk hier onze volledige beoordeling van de Outneet hier.

3. HAUTELOOK

Outfits, make-up, residentie, jongeren, jongens– U kunt HRS doorbrengen met alle groepen op Hautelook. Zelfs veel beter, informeert Hautelook u van tevoren wat die week te koop is. U kunt dus plaatsen dat Rebecca Minkoff-verkoop op uw agenda (en annuleer elke soort werkbijeenkomsten die zeker worden geschil).

Rebecca Minkoff Kristine Gestreepte vergelijking Jas – een plezierig evenals functionele verbetering van je garderobe – Kreeg te koop voor $ 69,97 (45% korting) bij Hautelook.

4. Rue La La

. De zelfverklaarde “locatie voor een leven van design” voldoet volledig aan het woord. Leden vinden premiere-merk, privé-verkoop boetieks, dus je zult echt veel meer een lid van een elite-club voelen dan een obsessieve couponsnijder. We houden van Rue LA vanwege het feit dat het ons introduceert aan gloednieuwe merknamen die we niet zouden vinden of anders, en de oplossing is geweldig.

Een huidige voorbeeldverkoop bij Rue Lala heeft deze Aquatalia Florabelle Waterdichte Suede-bootjes. de beoordeling? $ 149,99, gemarkeerd vanaf $ 495.

5. Modnique.

Modnique Onder de meest uitgebreide websites voor monsterverkoop, die zijn gereedeerd om alle familieleden te trekken met zijn enorme reeks dingen. We spreken kortingen op sieraden, apparaten en kleding.

De selectie van de designer is niet wat we zeker een checklist zouden bellen, maar die voornamelijk suggereert dat de tarieven worden verminderd. In plaats van surfen van 70 procent deals die je niet kunt beheren, surf je 30 procent deals die je kunt veroorloven.

Modnique heeft deze YAL New York Floral Pattern Sweater voor $ 49, verdisconteerd vanaf $ 69.

Scroll naar beneden op de startpagina om een ​​lijst van aankomende evenementen te bekijken … vandaag, ik ben een oogboot een “Ruby-studs vanaf $ 49 Gelegenheid” die volgende week opduikt.

6. voorbij het rek.

Voorbij het rek is een site van de leden, inclusief 48-uurs ontwikkelaar Flash-verkoop in Females’s Wear, Menswear en ook Residence Decor. Zij beheren een aantal verkopen gelijktijdig, evenals zorgen voor een sneak peek van wat de toekomst op het programma. Ontwerpers bestaan ​​van Prada, Fendi, Kate Spade, Louis Vuitton en nog veel meer.

Ik kan niet echt voor ogen hebben welke scenario’s zou me dwingen om $ 500 te investeren op een tote– maar ik hou gewoon van deze Prada tas. Ik vond het op het verleden de Rack voor $ 480, korting van $ 1.400.

Zulily.

Laatste echter niet in het minst, is er zulily. Beschouw het als een meer down-to-earth flash verkoop van bestemming. Je bent niet mosting waarschijnlijk een Chanel tas terug te vinden op zulily, maar je kan een diep betaalbare paar Frye laarzen addertje onder het gras.

The Rich Brown Paige Natural Leren Tall Rijlaars door Frye. Ik gelegen ze op zulily voor $ 199, een daling van de typische $ 398.

Dingen om te leren over zulily is de timing. De verkoop begint als well als je opslaat. Zulily plaatst zijn bestelling in met de fabrikant zodra de verkoop eindigt – wat is wanneer uw spullen worden geleverd.

Dus ja, je moet acht of 10 dagen wachten. Maar in ruil daarvoor kunt u maar liefst 70% korting op de detailhandel besparen.

Wat is uw favoriete Flash Sale-site? Laat het ons weten in de opmerkingen.

Deze blogpost over Flash Sale-websites is oorspronkelijk in 2011 gepubliceerd en in februari 2019 opnieuw geformuleerd.

Laat dit gebied LEKETTEKET BUDGETSPLAN Fashionista in uw inbox!
E-mail *.

Controleer uw inbox- of spammap om uw registratie te valideren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *