Zomer outfit Inspiration: Chic Styles om

te kopiëren

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

De zomer is slechts een paar korte maanden weg, wat ons de ideale hoeveelheid tijd geeft om met onze kast te gaan, evenals kies waaraan onze zomer wordt samengesteld. Als je in een stijl rut bent, is het nu het moment om te doneren wat je niet meer draagt, het opnieuw in te stellen wat je wilt opslaan en om out-of-trendstukken te vervangen door gloednieuwe.

Toen je op die plek gaat, betekent echter dat je een eis summertime outfit inspiratie – wat we voor je hebben! We hebben het web gesleetd voor acht prachtige looks om u te helpen uw zomerstijl te retrool.

1. Kant evenals een hoge taille

Bron: Pinterest

GA CLASSY, RETRO Evenals vrouwelijk alles in één door een kanten te koppelen, losse top met high-taille pants. Het essentiële is om ervoor te zorgen dat je broek goed past, zelfs als je ze op maat moet laten maken. Wil je er niet uitzien alsof je de broek van je moeder draagt, toch?

Tuck de blouse in evenals op het oppervlak de look met hoge hakken en een lange reeks parels.

2. FRANTES ONGEVELLEN

Beeldbron: tumblr

Selectieve gebruik van omzoomde gesmeerde stukken gaat nooit uit de mode. Fringe staat bekend als de ideale optie voor de lol, Boheemse babes. Je kunt echter nog steeds succesvol zijn met een franje wanneer je smaken veel geavanceerder zijn. Ga voor licht, flowy weefsels zoals zijde en accessorize licht. Een gemakkelijke koppeling en strappy sandalen werken perfect.

3. Oud Europees Chic

Beeldbron: de sartorialist

Waarom kanal Grace Kelly deze zomer niet? Gewoon foto die je wandelt met de smalle, geplaveide straten van het Oude Europa, of het nu Barcelona, ​​Rome of Venetië is. Wat maak je met het maken van jezelf? Precies hoe zit het met een zwarte maxi-rok, hoog getailleerd en met een geschulpte zoom dat groter is dan het leven? Als je genoeg bent, combineer het dan met een oogstbovenkant. Of selecteer een gemonteerde, zij het volledige dekking, top. Oppervlakte de ballerina look met flats en slank haar.

4. Perfectie in Tulle

Bron: HI Fashion Blog

Tule kan elegant zijn als je het goed draagt. Een Maxi Tulle-rok met een ingerichte top in gedempte pastelkleuren is een combo geïnspireerd door Dior, evenals Givenchy. Pas op voor de methode die u draagt ​​TULE en merk op dat hoogwaardige, bekleed rok de techniek is om dit met succes af te trekken. Zie je de afgewerkte randen in deze look? Dat is essentieel – Raw Tulle heeft de neiging om er goedkoop uit te zien.

5. The Guy Shirt

Het dragen van een T-shirt met mannen kan een sexy verklaring zijn, of het kan je slordig uitzien. Voorkom het slordige pad door je mouwen op te rollen en het T-shirt in te stoppen bij een high-taille pants. Gelaagde kettingen houden de look erg vrouwelijk.

6. Corsets

Beeldbron: Pinterest

Korsetten hebben een hoog risico / beloningsverhouding. Ze zijn moeilijk om te dragen, maar zien er echter opmerkelijk uit wanneer het goed is gedaan. Kies een klein, crop top type korset, bij voorkeur in fundamentele zwarte en witte of naakte kleuren. Koppel het met een high-taille rok of brede broek. Verlag het korset of de broek ook niet, zoals de outfit reeds voldoende huid beet. Stijlvolle flats zijn in orde.

7. kimono chic

Beeldbron: Pinterest

Kimonos zijn de afgelopen jaren in de Summertime-scène geweest. Als je op de trend hebt geaarzeld, dan is dit jouw jaar. Op geweldige summertime-avonden kunt u een kimono koppelen met mager gescheurde spijkerbroek, gladiatorsandalen en een witte heren opslagtanktop. Een fancy lederen rugzak is je dagelijkse carry-all.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *