Het Adidas Ultra verbetert ‘Halloween’ -pack is de rare CREP die je eisen

met Halloween die binnen tien dagen voor onze deur komt, er is nooit een veel betere tijd geweest om een ​​paar kruipcreps te bemachtigen dan nu, Evenals dat is waar het adidas ultra verbetert ‘Halloween’ -pakket binnen! Werken aan hun vlaggenschip -hardloopschoen die net zo prominent is geweest als altijd, dit zijn een paar van de spookste sneakers die je dit seizoen kunt politieagent!

Lancering in twee speciale kleuren, waaronder ‘Flash Orange’ en ‘Glow Green’, werken beide UBS op een opmerkelijk zwarte basis om het mysterieuze onbekende te vertegenwoordigen. De eerder genoemde accenten maken hun methode voor de kooien, hielbekers, evenals teenboxen, waarbij de pompoenstijl wordt weergegeven op de eerste en zichtbare stiksels zijn methode voor het laatste, symboliseert het monster van Frankenstein.

Int’l verzending

Nu kopen

Int’l verzending

Nu kopen

Hieronder zul je een volledig vermoord -out -verbeterde middenzool ontdekken, evenals dit is bekleed met continentaal rubber voor een langdurige tractie met elke stap, waardoor deze schoenen geschikt zijn om weg te rennen van je nachtmerries. Beide fitnessinstructeurs zijn eveneens doordrenkt met 3M, dus u kunt zelfs bij weinig licht buigen.

Alleen beschikbaar voor een zeer beperkte tijd, zorg ervoor dat de politieagent het Adidas Ultra Pack nu verbetert in ‘Flash Orange’ en ‘Glow Green’! Laten we begrijpen welke kleur u de voorkeur geeft, en zorg ervoor dat u het vergrendeld houdt voor zowel het huidige als het grootste nieuws in de wereld van sneakers!

Int’l verzending

Nu kopen

Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *