De Nike Dunk High “Ring Bling” arriveert met een opvallende opstelling

Het valt niet te ontkennen dat we al veel nieuwe Nike Dunks hebben ontvangen, ondanks dat we nog steeds vroeg in 2022 zijn, en het lijkt erop dat het label van Beaverton heeft Geen intenties om te stoppen naarmate meer weergaven online blijven komen. Een van de nieuwste setups die we op de High Tops hebben gezien, is de Nike Dunk High “Ring Bling” Colourway. Officiële afbeeldingen van het paar zijn live gegaan en toegewijde dunk -verzamelaars hebben al hun ogen gericht op het grijpen van een paar.

De komende iteratie is misschien nieuw voor sommigen, maar bekend bij anderen – en dat komt omdat het “Ring Bling” -schema vorig jaar al de Nike TN Air Max Plus bezat.

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Deze dunk -high is niet anders, met een schone witte kiezelleren basis gewikkeld in glad grijze lederen accenten rond de voorkant, eyestays en achterkant. Het opmerkelijke kenmerk van deze Nike -trainers is de metalen groenblauw swooshes over de zijwanden en de metalen zilveren swoosh dubraes voor defoot. Het begeerbare ensemble is compleet met traditionele Nike-merkdetails, geperforeerde teenboxen, hielpull tabs en een volledige gedempte middenzooleenheid onder de voeten.

Als de Nike Dunk High “Ring Bling” op je must-have-lijst staat, neem dan zeker contact met ons op bij de enige leverancier voor de nieuwste Nike-releasedata. In gerelateerd nieuws zal de Nike Dunk High “Fossil Rose” een veer in je stap zetten.

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *