Vertel de tijd in stijl – beste horloges $ 50 evenals onder

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan Affiliate Links bevatten. Zie ons privacybeleid.

Ik hou van horloges! Natuurlijk vertellen ze je hoe laat het is, maar horloges zijn eveneens stijlvol, leuk evenals veelzijdig. Ik zo goed zo goed als laag voor vijf zomerhorloges die het seizoen vieren – evenals alles zijn $ 50 of minder geprijsd. precies hoe uitstekend is dat?

Betaalbare summertime horloges: Top Picks

Mooie bezel

Dames Blue Bezel Mesh Band Watch, $ 19,99, Kohl’s

Dit stuk beschikt over een blauwe bezels en een mesh zilveren band, die een high-end gevoel geeft. De slanke stijl maakt dit een goede optie voor je veel meer gepolijste outfits – voor werk of spelen. Het zou goed koppelen aan elk type verhoogd t-shirt met lange mouwen of trui en zelfs een uiterlijk naast een kristalarmband, met een LBD.

Neon statement maker

Dames Orange Strap Watch, $ 30, JCPENNEY

Neon Orange is nu helemaal in het beste, maar het is niet de gemakkelijkste kleur om te melderen in je bestaande kledingkast. Als je niet bereid bent om het volledige neon te gaan, kunnen een paar essentiële accessoires vorig jaar de outfit van vorig jaar in iets extreem “nu” transformeren. Oorbellen, een neksjaal, nagellak, evenals – van programma – een horloge zijn uitstekende opties. BOLD Evenals helder, dit uurwerk opvalt voldoende dat niemand ooit zal opmerken dat je die gecontroleerde blazer van een jaar geleden draagt.

Ga voor het goud

Negen West GoldTone Armbandhorloge, $ 27.57, Amazon

Dit goud-getinte stuk flatteert warmere huidtinten en maakt op exact dezelfde tijd een verklaring. Het is een styling voelt als iets tussen sieraden en een uurwerk, wat betekent dat je minimaal kunt gaan op andere accessoires. Draag het aan het werk of op een datum – hoe dan ook, je blijft aan de tijdlijn in stijl.

Unieke unisex

TKO Unisex Sport Watch met rubberen band, $ 15,99, Amazon

Actieve damesvereiste een horloge dat vasthoudt aan misbruik. Deze all-rubberen stijl past bij de rekening, evenals een groot, gemakkelijk te lezen gezicht. Het wordt aangeboden in een aantal kleuren, inclusief rood, blauw en zwart. Zowel de bruine als Blue Combo, zorgt er echter voor een sportief uitziende stunner, ideaal voor de gal die zuinig is en ook klaar voor een training. Draag dit horloge op het strand met je favoriete felgekleurde athleisure stukken.

De dagelijkse chauffeur

Horloge, $ 24,99, H & M

Een grijze en rozengouden stijl maakt dit horloge een eenvoudige keuze voor dagelijkse slijtage, als een aanvulling op gouden of zilveren sieraden. Dankzij neutrale-on-neutrale tinten evenals minimalistische styling, is dit goedkope horloge zeer veelzijdig. Het ziet er het beste uit in het huis met jeans, evenals opgeruimd T-shirt, of met die kracht die je draagt ​​op de doordeweekse dagen.

Hou van dit bericht? Zie ons korte artikel over hoe u een houthorloge wilt weerhouden, evenals onze Obaku Watch-beoordeling.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *