5 Winterseizoen jassen die er geweldig uitzien met alles

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Komende uit Zuid-Californië, is er nooit een echte behoefte aan functionele wintertijd. Specifiek wordt het nooit koud genoeg om echt winterwaren te maken, dus de waarheid is dat als het gaat om warm en modieus te zijn bij de gelegenheid dat het onder de 60 graden daalt, ik ben niet natuurlijk. Hoe strappy sandalen te koppelen met rokken? Ja. Hoe kies je een jasje dat er niet op lijkt, ik heb besloten mezelf in een deken te wikkelen en een jas te noemen? Moeilijk. Dit is wat ik dit seizoen heb geleerd over het kiezen van een veelzijdig winterjasje.

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Veelzijdige winterseizoen jassen

1. Zwart is het beste

Ik weet het, dus Cliché. Maar mijn favoriete jas Dit winterseizoen is mijn zwarte katoen “gepast peacoat” – die het best wordt beschreven door wat de notenkraker draagt. Militair in de knop, zwart en zacht door materiaal, en complimenteerde elke keer dat ik het draag, het gaat met jeans tot jurken en voor minder dan $ 100 in mijn lokale warenhuis, is een totale steel.

2. Militaire greppel

Geweldig voor gelaagdheid, deze jas is altijd het beste een beetje groot, en gecombineerd met girly-tegenhangers zoals Tule-rokjes, witte truien, en natuurlijk – hakken of laarzen. Urban Outfitters is een geweldige plek om deze look te vinden, en iets anders dat je misschien wilt kleden.

3. Jassen met de vacht

Wie houdt er niet van een jas met bont? Faux natuurlijk, maar of het is gevoerd of gewoon in de kap, een jas met bont is een klassieke must-have voor elk moment van de dag, elke winterdag van het jaar.

4. Kleur

Winter staat bekend om grijs, dus waarom zou je de stemming niet verhogen en iets dragen dat het oog vangt? Ik ben dol op kleurrijke winterseizoen bladerdeeklassen, en wanneer gekoppeld aan jeans of legging, is het een geweldige uitstraling die warm is.

5. Sweaters

Sweaters in de vachtvorm, zijn warm en gemonteerd zonder in boksen en onaantrekkelijk te worden. Ik ga altijd voor de knop of ingepakte look.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *