Justin Saunders plaagt de Jjjjound x Reebok Club C 85

Een meester van gebagatuurde samenwerkingen, Justin Saunders is zojuist naar Instagram gebracht om een ​​aankomend partnerschap met Reebok te plagen, en het ziet er net zo schoon uit als het wordt!

In de gerenommeerde Club C 85 komt dit partnerschap slechts enkele weken na zijn nieuwe balans 990 collab. Geschilderd in een ultra schoon wit kleurenschema, is de schoen gemaakt van premium getrommeld leer dat is ontwikkeld om lang mee te gaan. “Jjjjound”; Branding vervangt het logo van Reebok op het mediale venster, evenals extra wijzigingen worden verwacht op de tong en hielpartners.

De JJJJound X Reebok Club C 85 is klaar om ergens in het voorjaar van de zomer 2019 uit te geven en is een politieagent voor elk type sneakercollectie! Laten we begrijpen of u een paar voor uzelf pakt, en zorg ervoor dat u de officiële de enige leverancier -app downloadt voor volledig gratis nu! In Associated News hebben zowel Reebok als Packer onlangs de Aztrek een algemeen herwerk gegeven!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Reebok -warmte hanteert, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *