Nog een Millie Bobbie Brown X Converse -collectie? Stranger Things heeft plaatsgevonden

Een verzameling die is geïnspireerd op originaliteit en authenticiteit, Stranger Things ’Eigen Millie Bobbie Brown zal haar tweede samenwerking met Converse vrijgeven. Met drie nieuwe iteraties van de klassieke Chuck Taylor en Chuck 70 -silhouet van het merk, wordt elk silhouet doordrenkt met de kenmerkende gril van Brown.

De eerste Chuck 70 wordt geleverd in een behoorlijk roze ontwerp dat is geaccentueerd met kruisen en denimpatchwork. Afgewerkt met een verwijderbare love-heart patch, voegt de dikke ziel een levendige rand toe. Het tweede paar hi-tops komt in glad wit; Gezien het leven met veelkleurige accenten en “be you” -pleisters naar de veters, is dit paar gemaakt om te zien. Het laatste paar in de collectie wordt geleverd in een low-top ontwerp met felrode veters, contrasterende stiksels en een verwijderbare hartpatch.

Afbeelding door middel van Converse
Als één ding zeker is, is elk van deze paren doordrenkt met Brown’s levendige persoonlijkheid en kleurrijke geest. Stel op als bestsellercollectie, stel uw alarmen voor 18 november in om uw eigen paar Millie Bobbie Brown X Converse Sneakers in handen te krijgen.

Afbeelding door middel van Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *