Beste halloween make-up tips

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Halloween is gelijk om de hoek, en als je nog niet aan een kostuum hebt gedacht (of houd je niet van je aankleden, begrijpen we), misschien wil je je make-up je kostuum laten zijn. Hier zijn enkele van onze beste make-up tips voor Halloween om u klaar te maken voor de engste nacht van het jaar.

Dit bericht kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Zich verbergen of niet verbergen

Bron: style.com

Maskers en gezichtsverf kunnen je uiterlijk volledig transformeren (en een heel eenvoudige manier om je uiterlijk te transformeren voor degenen onder ons die een beetje lui zijn). Als je een masker wilt dragen, zorg ervoor dat je er een kiest met een beetje stijl (denk Mardi Gras) en gezichtsverf die hypo-allergeen is

Kijk in de schaduw

Bron: style.com

Als het gaat om Halloween, is groter beter. Nu is het tijd om die zeldzame tint oranje oogschaduw te gebruiken, je hebt in de achterkant van je make-uplade bewaard. Vul oogschaduw tot aan de onderkant van uw wenkbrauwen voor een dramatisch effect. Physicians Formula Eye Shadow heeft een ton kleuren die veilig zijn, zelfs als je allergieën hebt.

Naakt

Bron: style.com

Nee, we betekenen eigenlijk niet naakt. Maar het is volledig aanvaardbaar om alle neutrale make-up op Halloween-avond te kiezen. Deze techniek geeft je een nog gezonde, spookachtige uiterlijk die tegelijkertijd spookachtig en elegant kan zijn. Bedek je gezicht, oogleden, neus en lippen met dezelfde kleurstichting en poeder. Gebruik geen Blush of Bronzer. U kunt echter een pop van kleur op uw lippen gebruiken.

Kies spidery wimpers

Bron: style.com

Valse wimpers komen nu in gekke kleuren met allerlei additieven zoals veren en juwelen (bekijk de bestwigoutlet.com voor een ongelooflijke variëteit). Kies een kleur die coördineert met uw outfit voor het beste effect. Of draag een eenvoudig kostuum maar ga overboord met je wimpers.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *