De Nike Dunk Low PRM “enorm grijs” komt eerder uit dan je gelooft

Er is geen afwijzing dat sommige mensen de Nike Dunk al moe zijn geworden vanwege zijn eindeloze ensembles van outfits. Wanneer begeerbare kleuren zoals de Nike Dunk Low PRM “uitgestrekt grijs” echter op de radar verschijnen, kunnen sneakerheads niet bestand zijn tegen het verwelkomen van nog een paar in hun collectie. Dit aankomende paar waar we sinds vorig jaar op hebben gewacht, heeft eindelijk een releasedatum gekregen, en we hebben ze hier beter bekeken!

Op het eerste gezicht verschijnt de dunk low prm “uitgestrekte grijs” met suède vervaardigde panelen overal, waardoor ze niets zoals de GR-releases met gewone lederen platen zijn.

Afbeelding via 43inhalb
Int’l verzending

Bekijk meer

De basis ziet een overheersende gebroken witte schaduw, terwijl de tegenhangers kiezen voor een lichtgrijze afwerking-het samenhangen van een bijna matching-gradiënt samen. Wat betreft merkdetails, zijn Nike-gelabelde tongen en woordmark rond de hieloverlays nog steeds aanwezig voor een OG-look, en vervolgens mee gegaan door geperforeerde toeboxen voor een ademende ervaring en kussens voor het comfort om te voltooien.

De Nike Dunk Low PRM “enorme grijs” daalt blijkbaar op 21 januari, hoewel je hier bij de enige leverancier opgesloten blijft om de nieuwste Nike -updates voor te blijven. Over een soortgelijk onderwerp, hier is een on-voet blik op de Nike Dunk Low “Nike Sun Club”!

Afbeelding via 43inhalb
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via 43inhalb
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *