Gestapelde Armbanden: Hoe ‘Em

Delen Wear

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan bestaan ​​uit affiliate-links. Zie ons privacybeleid.

Met dank aan Soothi ​​om samen te werken met mij en het verstrekken van de armbanden voor dit bericht.

Als u wilt vet om te gaan met uw gestapelde armbanden, herfst is het beste seizoen om het te doen. Op super-warme dagen, een stapel armbanden is gewoon niet comfortabel. en op koude dagen, je de helft van je dag moeite om je jas aan en uit over je arm sieraden te krijgen. Ah, maar de val … koele bries, lichte stoffen en driekwart mouwen zorgen voor een beste decor voor het stapelen.

Hier is uw inspiratie de verklaring ketting over te slaan en ga voor een statement armband stack plaats.

Two Steps voor Stellar Stacked Armbanden

Armband stapeling is een creatieve inspanning – het is bijna een ‘anything goes’ situatie, waarin u alleen beperkt bent door hoe vet je die dag voelt. De enige echte kans voor een armband stapel wordt het hebben van te veel van de sterren stukken in een keer. en eerlijk gezegd, dit risico verhoogt voor oudere vrouwen.

sDe dezelfde grote, flitsende stapel armbanden zou kunnen kijken hip op een 20-iets en opzichtig op een 40-iets (je kunt het niet eens met mij op deze in de comments – maar weet dat ik ben in de categorie 40-iets, dus ik denk dat ik ben realistisch hier en niet judgy).

Dus hier is de plek om te beginnen: kies het stuk dat de ster zal zijn en dan bouwen omheen.
Beschouw vervolgens het materiaal van uw armband (s), die u kan helpen beslissen hoe ze te stapelen en welke outfits goed zal werken met hen.

Houten Kralen Armband Stacks

Houten kralen hebben een organische, bohemiensfeer. Ze gaan heel goed met casual ensembles van denim, leer en katoen. denk losse t-shirt en denim jasje met opgerolde mouwen, bijsnijden broek en kant-up leren sandalen. U kunt monochrome houten kralen koppelen met een veelkleurige stenen kralen armband. Of, probeer dan een paar metalen armbanden als boekensteunen aan beide zijden van uw kralen.

Deze opgerold kralen armbanden van Soothi ​​elk hun eigen stack, maar je kunt ze ook koppelen aan elkaar voor extra impact.

Merk op dat uw armband stack minder succesvol zal zijn als je match up houten kralen met iets veel meer formele, zoals edelstenen of een tennis-armband.

Stone Kralen Armband

Stone kralen zijn een tikkeltje dressier dan hun houten tegenhangers. Ik wil graag een paar armbanden die dezelfde kleur (of dicht bij het) met een helderder optie zijn te koppelen. U kunt ook proberen een paar stenen kralen armbanden in corresponderende kleuren met een zilveren polshorloge of manchet armband.

Metal Bangles

Armbanden zijn alle doeleinden en dienen de ondersteunende cast voor armband stack. Kies verschillende afwerkingen en breedtes variatie in plaats van het dragen 20 van hetzelfde stuk. en vergeet niet om een ​​soundcheck te doen! Bangles kan luid zijn, en je waarschijnlijk niet wilt laten klinken als een kat met een bel op zijn kraag!

chain armbanden

Voor een elegante en vrouwelijke look, probeer dan het koppelen 2-4 keten armbanden voor werk of zelfs Dressler gelegenheden. Stiekem set van ketens is een stuk vloeiender dan spoelen van kralen en armbanden, en kan een high-stijl sfeer uitstralen. U kunt ook showcase een stuk dat kleur of een ander materiaal heeft – vaak het stuk veel meer uitstekend zijn als het is omgeven door eenvoudiger sieraden.

Deze zilveren ketting armband uit Soothi ​​met houten geometrische patroon is sierlijk en vrouwelijk.

Het koppelen van diezelfde sierlijke armband met een dikkere zilveren band hoogtepunten die geo stuk nog meer.

Een laatste optie – voor de lage onderhoudskosten fashionista – is om een ​​paar opgerolde armbanden handig te houden. Ga deze route en je krijgt het gekreukte look zonder enige hersenen macht te verspillen aan het koppelen. Ik hou van deze optie op trage maandagochtend.

Hoe maak je je gestapeld armbanden dragen? Laat het ons hieronder weten!

Opmerking: Ik wilde feature Soothi ​​hier omdat ik net als hun merkwaarden (en natuurlijk de armbanden zijn zo mooi). Soothi ​​maakt zijn sieraden van natuurlijke en gerecyclede materialen, schenkt winsten aan hulp Animals India om puppies te redden (die het niet redden van puppies houdt?) En biedt werk aan rechteloze vrouwen. U kunt veel meer en winkel op soothi.com te leren.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *