Sluiten met de Nike Air Max 97 ‘London Summer Of Love’

Toen we de Nike Air Max 97 ‘London Summer Of Love’ in mei 2018 voor het eerst zagen, konden we letterlijk onze ogen niet afhouden. Ontwikkeld door Londen-gebaseerde visuele kunstenaar Jasmine Lasode, het is ingesteld om deze zaterdag, 13 april om 8 uur in bij Nike UK te laten vallen, en het wordt een van de heetste releases van het jaar!

Geschilderd in een aantrekkelijk multicolored palet, maakt Lasode gebruik van het gelaagde ontwerp van het AM97, de bovenste helft in een dynamische sinaasappel met groene, witte en blauwe golven die gracieus eronder stromen. Een interessante “97P” -tekst loopt rond de hele bovenste, terwijl “goede chat” tekst functies op de treklipjes.

Vierend de zomer in de stad en liefde, met een persoonlijk geheugen – een eerste date doorgebracht op Primrose Hill – als haar inspiratie, is de ‘London Summer Of Love’ afgerond met een luchtunit met volledige lengte die van geel naar rood is, het voltooien van de Ademende ontwerpen.

De Nike Air Max 97 ‘London Summer of Love’ is ingesteld om deel te nemen aan vijf andere onderscheidende stijlen om de Air Collection te vormen. Misschien een van de beste druppels van 2019, het zal deze zaterdag, 13 april om 8 uur bij Nike UK lanceren. Laten we weten of je een paar voor je collectie zult pakken, en terwijl je hier bent, kijk eens naar het volledige Nike Sneaker-assortiment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *